Aydın'da 'Halk ister Büyükşehir yapar' OUT, 'ASKİ'ci Ozan ister Büyükşehir yapar' İN oldu!

Aydın'da 'Halk ister Büyükşehir yapar' OUT, 'ASKİ'ci Ozan ister Büyükşehir yapar' İN oldu!

Ozan, Gökçen Çavuşoğlu çiftinin Kızılcaköy'de yaptırdıkları malikanenin çimlerinin, kıymetli ağaçlarının Aydın BŞB'den karşılandığı, inşaat vb. gibi pek çok işte ASKİ'nin su ve kanalizasyon ekibinden işçilerin yaptığı iddia ediliyor...

A+A-

Öncelikle Aydın BŞB Başkanı sayın Özlem Çerçioğlu'na soruyoruz... Ozan ve Gökçen Çavuşoğlu çiftine belediyenizden ne kadar maaş ödüyorsunuz?

Sayın Çerçioğlu, Çavuşoğlu çiftinin belediyenizden aldıkları maaşla; yaşamları, edindikleri servet HAYATIN OLAĞAN AKIŞINA uyuyor mu?

Karı-koca belediyenizden 15'şerden 30 bin lira maaş aldıklarını var sayalım... Kızılcaköy'de 5 milyona nasıl 4640 metre karelik arsa alabilmişlerdir? Yoksa düğündeki takılarını mı bozdurup almışlardır? Altlarında 4X4 jipler... Oturdukları rezidans dairesini de 1.5 milyona aldıkları iddia ediliyor! Belki bugün 2 milyon liraya zor alınır diyorlar... 

Peki, sayın Çerçioğlu, bu Çavuşoğlu çifti belediyenizde gözünüzün önünde çalışıyorlar... Gökçen Çavuşoğlu uzun zamandır sekreteriniz... Hatta, Ozan'ın Gökçen Hanımı ailesinden değil de sizden istediği bile dillendiriliyor Aydın'da... 

Sayın Çerçioğlu, hiç mi gözünüze çarpmadı bu çiftin kısa sürede varsıl oluşları?

Kaldı ki; Kızılcaköy'deki malikanelerinin kıymetli ağaçlarının, çimlerinin belediyeden götürüldüğü iddia ediliyor... Yanlış anlamayınız sayın Çerçioğlu... Bu iddiaların peşine düşmek gibi bir niyetiniz varsa; (Böyle bir niyetinizin de olacağını sanmıyoruz) çağırın ASKİ'den 3-5 su ve kanalizasyon işlerinde çalışan işçileri, bir güzel anlatıversinler Çavuşoğlu çiftinin malikanesine belediyenin nelerinin gittiğini, kimlerin çalıştığını, taş duvarların nasıl örüldüğünü... Falan... Bilmem algılayabiliyor musunuz kamuya verilen zararları? Asla hiç bir kimsenin malında gözümüz olmadığı gibi; Allah daha çok versin demesini de biliriz... Amma, dünün baldırı çıplaklarının kamunun malına çökmesine, haksız kazançlar elde etmesine, yolsuzluklar, vurgunlar, talanlar yapmasına da asla sessiz kalamayız! Susanlar utansın!

İşte bu yüzden de sayın Çerçioğlu, ASKİ'deki Çeteyi ADALETE teslim etmeniz içinde gece gündüz demeden gelen ihbarları haberleştirip, size destek olmaya çalışıyoruz! Ayrıca; Aydın halkı da sizin susarak bu yolsuzlukları, vurgunları, talanları onayladığınızı düşünmeye başladığını da buradan hatırlatmadan geçemiyoruz!

Nasıl olsa sayın Çerçioğlu'nun bu kıymetli Çavuşoğlu çiftinin kısa sürede edindikleri servet hakkında konuşmayacağını biliyoruz... Bari Hakan Olgaç'ın edindiği servet hakkında konuşacak mısınız? O'da Didim'de malikane yaptırıyormuş! Gelen ihbar ve iddialar bu yönde... Hatta Olgaç'ın 13 tane dairesinin de yakınları üzerine yaptığı iddia ediliyor! 

Zaten tahakkuk silme, sayaç sıfırlama ihbarlarıyla uğraşırken bir de bunların edindiği servetler çıktı... 

Neyse... Bayram 3 gün...

Dert etmeye gerek yok... Yazmaya devam ederiz olur biter... 

0534a9ba-63a8-497e-a12c-2e9a00233c07.jpg

af403720-90dc-4d41-9ade-652faf676de5.jpg

adsiz888bb.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.