Aydın BŞB'nin şirketleri ve ve yöneten güzide kadrolar!

Aydın BŞB'nin şirketleri ve ve yöneten güzide kadrolar!

Aydın BŞB'nin Ege Et şirketini mercek altına alan müfettişlerin denetim çalışmalarının devam ettiği bildirildi... Şok "bulgu"ların ortaya çıkacağını öne süren Ege Et personeli, başta Genel Müdür İsmet Müren'in diken üstünde olduğu belirtildi...

A+A-

Öncelikle; 5 müfettişin dün Aydın BŞB'nin Ege Et şirketinde başlattıkları denetim çalışmalarının Sarı Bina'daki ılıman havayı, Kuzey Yarım Küre'de (Sibirya) görülen Tundra İklimine dönüştürdüğü bildirildi.

Telegram Haber'in "Son Dakika" bandı ile verdiği "Ege Et, 5 müfettiş tarafından denetime alındı" haberinin ardından, personelin telefonlarının toplandığı, pek çok personelinin de mesaileri bitmeden apar topar bina dışına çıkartıldığı aktarıldı!

Müfettişlerin çalışmalara başlamasının yanında Ege Et şirketi emekçileri; çok büyük kamu zararı çıkmamasının kaçınılmaz olduğu görüşüne yer veriyor!..

Peki, Aydın BŞB'nin bir şekilde yönetimsel omurgasını oluşturan bu şirketler nasıl yönetiliyor? 

Belediyeler İktisadi Teşekkülü (BİT) olan bu şirketler, Aydın BŞB'nin "arka bahçesini" mi oluşturuyor?

Denetimleri Sayıştay tarafından yapılıyor olması, Büyükşehir Belediyelerine avantaj mı yoksa dezavantaj mı yaratıyor?

Öte yandan Aydın BŞB şirketlerindeki emekçiler, kamuoyunun duymasını istedikleri tüm haberlik konuları telefonları aracılığı ile değil, posta güvercinleri ile "bağımsız" medyalara ulaştırdıklarını belirtmekte yarar görüyoruz!

Temsil, Telegram Haber'e Sarı Bina'dan gelen tüm haber içerikli bilgiler, çatıdan havalanan posta güvercinleri kanalı ile geldiğini belirtelim!

Güvercinler Telegram Haber'e ulaşana kadar, Germencik'te su, Selçuk'ta su ve yem, Torbalı'da da 15 dakika kanat bakım molası verdiklerinin bilinmesinde fayda vardır diyor ve bundan böyle personel telefonlarının yanlarında şarj aletleri ile birlikte toplanmasını öneriyoruz!   

Gelelim şimdi Aydın BŞB'nin BİT'lerinin yönetimlerinde yer alan güzide isimlere:

ayjeo.png

ayjeo1.png

Ay Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu:

Vasıf Suha Bayırlı, Tahir Olçum, Mehmet Volkan Zeytin, Gökçen Çavuşoğlu, Ferhat Acar.

ayege-et.png

ayege-et1.jpg

Ege Et A.Ş. Yönetim Kurulu: 

Mediha Eda Mutlu (İstanbul'da oturuyor.), Egemen Emre Beşli, Ali Rıza Büke, Sinan Yamen, Cüneyt Emirhan Şahin. ( Ender Yeğen'in yönetim kurulu üyeliği sona ermiş. Bartın'da otururken Ege Et yönetimine pek fazla katkı sunamamış olacak. Bakarsınız başka bir şirket yönetiminde yer almış olabilir!)

aybel.png

AYBEL A.Ş. Yönetim Kurulu:

Bülent Bozbaş, Hüsamettin Başoğlu, Hakan Olgaç, Ümit Erkan, Erdoğan Öztürk.

imar1.pngimar2.pngimar3.pngimar4.png

Aydın İmar A.Ş. Yönetim Kurulu:

Ertuğrul Yamen, İbrahim Gürdal, Nermin Canyurt, Alaattin Özçelik, Hilal Arslan, Aygün Keçeci.

aysera.png

aysera1.png

Aysera A.Ş. Yönetim Kurulu:

Bülent Bozbaş, Önder Yeğen, Ali Kerem Alver, Cüneyt Köseoğlu (İlginç; Bir Cüneyt gidiyor... Başka bir Cüneyt geliyor...)

Personel A.Ş. ve ASKİ'nin yönetim kurulunda yer alan isimler de her halde bu şirketlerde yer alan isimlerden farklı isimler olmayacaktır diye düşünüyoruz... (Sizin anlayacağınız; sen, ben, bizim oğlan... Devam... Nasıl olsa dokunacak yok sanıyorlar... Devam...)

Şirket yönetimlerinde yer alan bu isimleri Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun dışında başkasının belirlediğini düşünmek; her halde abesle iştigal olurdu... Ve de bu şirketlerin verimliği ve verimsizliğine ilişkin tüm sorumluklarda Başkan Çerçioğlu'na aittir demek yerinde bir düşünce olur sanırım...

Aydın İmar A.Ş.'nin 58 milyon lira zarar ettiğini/ettirildiğini Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Sayıştay raporuna dayandırarak hafta başında açıklamıştı... Özmen'in bu açıklamasına CHP İl Başkanı Ali Çankır'ın "ÖNCELİKLE" yanıt vermesi beklenirken; Aydın Post yazarı Ahmet Gözen'in Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'la yaptığı röportaj dayanak gösterilerek CHP'li iki ilçe başkanı tarafından sözde Milletvekili Savaş'a yanıt verilerek "İMAR A.Ş."nin pür meali adeta gizlenmeye çalışılıyordu!

Akılları sıra Sayıştay raporunu küllendirmeyi hesaplayan üst akıllar, Ak Parti il Yöneticisi Erhan Çetin'in yazılı açıklamasıyla da bir çuval inciri nasıl berbat ettiklerinin ayırdına varıyorlardı!

264925323-277137131140517-1845820272599863259-n.jpgÖte yandan dönemim CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Serhan Seyhan'dan (Yukarıda) ASKİ'de dönenlere ilişkin yürekleri hoplatacak bir "YOLSUZLUK" paylaşımı geliyordu!

Serhan'ın bu akıllara ziyan yolsuzluk dosyasının detayları yakında Telegram Haber'de yer alacak!

Her halde bu boru döşeme işinden Genel Müdür Hakan Olgaç'ın aynı zamanda sağ kolu Ozan Çavuşoğlu'nun da haberleri vardır diye düşünüyoruz! 

Aydın İmar A.Ş.'nin sermayesi 100 milyon liraya çıkarılmış... İlginç detaylar var... Efeler belediyesini de kutluyoruz... İzmir Bölge İdare Mahkemesi 5. İdare Dava Dairesinin 08 Şubat 2018 tarih ve 2018/236 Esas Nolu kararı ile İmar A.Ş.'nin 40 milyon 212 bin TL'lik sermayesi içinde görünen 14 milyon 689 bin 140 TL ile 7 milyon 142 bin 880 TL'lik taşınmazlarını Efeler belediyesi çekip almış!

Aydın İmar A.Ş.'de 40 milyon 212 bin TL'den, 18 milyon 379 bin 980 TL'ye düşen sermayesini 81 milyon 620 bin 020 TL'lik eş zamanlı bir operasyonla 100 milyon TL'ye çıkarıvermiş!

Ne güzel...!  

Şirketlerin faaliyetlerine ilişkin flaş haberlerimiz için bizi izlemeye devam ediniz... 

Not: Peki, İmar A.Ş.'nin dışında acaba hangi şirket arka bahçenin süs havuzunu oluşturuyor? Vb. konular... Gelecek haberlerimizde... Görselde yer veremediğimiz güzide şirket yöneticileri lütfen gönül koymasınlar... Çünkü; Google ve sosyal medyada fotoğraflarına rastlayamadık! 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.