Aydın BŞB'de taşeron işçilerde maaş krizi, Genel Sekreter Yamen'de boşanmada eşe fazla mal kaptırmayayım telaşı!

Aydın BŞB'de taşeron işçilerde maaş krizi, Genel Sekreter Yamen'de boşanmada eşe fazla mal kaptırmayayım telaşı!

Aydın BŞB Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen'in boşanma aşamasındaki eşine fazla mal kaptırmamak için pazarlıklar yaptığı öne sürülüyor...

A+A-

İçişleri Bakanlığı Müfettişleri Aydın BŞB'deki yolsuzluğun Anatomisini çıkardılar! Çerçioğlu'na aylık gidecek... İçişleri Bakanlığı Müfettişleri Aydın BŞB'deki yolsuzluğun Anatomisini çıkardılar! Çerçioğlu'na aylık gidecek...

12124-001.jpg

aydinbsb-003.jpg

aydinbsb1-003.jpg

aydinbsb2-005.jpg

Telegram Haber, Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen'i Haziran ayında yukarıdaki haberle sayfalarına konuk etmişti...

Genel Sekreter Yamen, bu defa eşinden boşanmanın arefesinde Telegram Haber'e konuk oluyor!

İnsanlar evlenirler, boşanırlar... Yaşanım olağan akışında her evli insanın başına gelebilecek bir durum... 

Fakat, Yamen boşanmasını "ÖZEL" kılan ve haber olmasına sağlayanların başında; tarafların boşanmaya razı olmasına karşın, "MAL" bölüşümünde arayı bulamadıklarından kaynaklanıyor!

İddialara göre; Yamen yaklaşık 2, 2.5 yıldır aynı zamanda Aydın BŞB'de çalışan eşinden ayrı yaşıyormuş! Belediye kaynakları, Yamen'in boşandıktan sonra evleneceği eşinin de Aydın BŞB çalışanı olduğunu iddia ediyor! 

Boşanacağı eşinin bu durumdan dolayı da mal paylaşımında "ayak direttiği" Yamen'i Tİ-TEBER bırakmak için, istediği gayrimenkullerin dışında, altındaki lüks son model Mercedes'e kadar almak istediği iddia ediliyor!

Yamen'in içinde bulunduğu bu sıkıntılı sosyal yaşamdan bir an evvel kurtulup düzlüğe çıkmasını, Aydın BŞB'deki görevini başarılı bir şekilde sürdürmesini diliyoruz!

Taşeron işçilerden e posta: Maaşlarımızı tam yatırmadılar!

Aydın BŞB Genel Sekreteri Ertuğrul Bamen'in boşanma olayı ve Müfettişlerin yürüttüğü soruşturma ve incelemerini geride bırakacak flaş bir gelişmede taşeron işçi maaşlarında yaşanıldığı ortaya çıktı!

Aydın BŞB taşeron işçilerinin e postamıza gönderdikleri ihbar bilgilerine göre; taşeron işçiler bu ay gecikmeli olsa da maaşlarının eksik yatırıldığından şikayet ettiler!

Taşeron işçiler gönderdikleri iletide; 3200 TL olan maaşlarının 2700 TL olarak yatırıldığını öne sürdüler! 

Taşeron işçilerin öne sürdüklerine göre maaşlar bu ay 500 TL eksik yatırılmış görünüyor! 

Taşeron işiçiler belki farkında değildirler ama; Aydın BŞB yeni bir ihaleye daha imza attı geçtiğimiz ay! 63 Milyon civarındaki restorasyon ihalesi ve detay haberimiz... Belgeli olarak yakında Telegram Haber'de...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.