Aydın BŞB'de en çok Çavuşoğlu çiftinin malikanesi pirim yapmış: 50 Milyon TL

Aydın BŞB'de en çok Çavuşoğlu çiftinin malikanesi pirim yapmış: 50 Milyon TL

Geçtiğimiz hafta sonunun en çok okunan haberlerinin başında Aydın BŞB çalışanlarının villa haberleri geldi... Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu'nun ekibinden olan bu isimlerden Çavuşoğlu çiftinin malikane yatırımı, diğer villa yatırımcılarının hepsini sollamış

A+A-

Telegram Haber, 12 Mayıs 2021 tarihli "Aydın'da 'Halk ister Büyükşehir yapar' OUT, 'ASKİ'ci Ozan ister Büyükşehir yapar' İN oldu! Aydın'da 'Halk ister Büyükşehir yapar' OUT, 'ASKİ'ci Ozan ister Büyükşehir yapar' İN oldu!" başlıklı haberinde, Çavuşoğlu çiftinin malikane yatırımı duyurmuştu...

Haberde; "Ozan, Gökçen Çavuşoğlu çiftinin Kızılcaköy'de yaptırdıkları malikanenin çimlerinin, kıymetli ağaçlarının Aydın BŞB'den karşılandığı, inşaat vb. gibi pek çok işte ASKİ'nin su ve kanalizasyon ekibinden işçilerin yaptığı iddia ediliyor..." demiş, ardından da Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na "Sayın Çerçioğlu, Çavuşoğlu çiftinin belediyenizden aldıkları maaşla; yaşamları, edindikleri servet HAYATIN OLAĞAN AKIŞINA uyuyor mu?" diye sormuş ardından "Karı-koca belediyenizden 15'şerden 30 bin lira maaş aldıklarını var sayalım... Kızılcaköy'de 5 milyona nasıl 4640 metre karelik arsa alabilmişlerdir? Yoksa düğündeki takılarını mı bozdurup almışlardır? Altlarında 4X4 jipler... Oturdukları rezidans dairesini de 1.5 milyona aldıkları iddia ediliyor! Belki bugün 2 milyon liraya zor alınır diyorlar..." bu detaylara dikkat çekmiştik! 

Çerçioğlu'nun ekibinde yer alan ve aylık maaşları ile villa sahibi olanlar, bugün ulusal medyanın da gündemine girmeyi başardılar!

Hal böyle olunca; Çerçioğlu'nun sekreterliğinden daire başkanlığına terfi eden Gökçen Çavuşoğlu ile eşi (Aski'de işçi olarak çalışan) Ozan Çavuşoğlu'nun Kızılcaköy'de 4640 M2'lik bir arazideki ultra lüks malikanesinin güncel fiyatının 50 Milyon TL'nin üzerinde olduğu bildirildi!

Aydın Kızılcaköy'deki villa ve malikane fiyatlarını yakından takip eden Aydınlı emlakçılar, Çavuşoğlu çiftinin malikanesinin güncel fiyatının 50 Milyon TL'nin üzerinde olduğunu iddia ettiler!
Aydınlı emlakçılar, İstanbul sosyetesinin Kızılcaköy'ü de Alacatı gibi keşfetmeleri durumunda; emlak fiyatlarını yakalamanın mümkün olmadığını savundular!

af403720-90dc-4d41-9ade-652faf676de5-001.jpg

Çavuşoğlu çiftinin, zamanında boş kupon araziyi 5 milyon TL'ye satın aldıkları belirtilmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum