ASKİ emekçilerinden Kılıçdaroğlu'na: "Güceneceğine, o otelin su sayaçlarının kaç defa değiştirdiğine bakılsın!"

ASKİ emekçilerinden Kılıçdaroğlu'na: "Güceneceğine, o otelin su sayaçlarının kaç defa değiştirdiğine bakılsın!"

ASKİ emekçileri, Lion otel sahiplerinin Çerçioğlu ailesine çok yakın olduklarını belirterek, otel sahibi ailenin de Aydın BŞB ASKİ tarafından korunup, kollandığını öne sürdüler!

A+A-

Kılıçdaroğlu'nu Aydın BŞB'nin kaçak katını yıkmadığı otelde mi konaklattırdılar? Kılıçdaroğlu'nu Aydın BŞB'nin kaçak katını yıkmadığı otelde mi konaklattırdılar?

Kılıçdaroğlu, Topuklu Efe'ye gücenmiş! Kılıçdaroğlu, Topuklu Efe'ye gücenmiş!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 günlük Aydın ziyaretinde konaklattırıldığı otelin umumi manzarasına ilişkin 2 haber hazırlayıp yayımlamıştık... 

"Kılıçdaroğlu, Topuklu Efe'ye gücenmiş!" başlıklı ikinci haberimizin ardından ASKİ emekçilerinden onlarca ihbar geldi!

ASKİ emekçileri, Lion otel sahiplerinin Çerçioğlu ailesine çok yakın olduklarını belirterek, otel sahibi ailenin de Aydın BŞB tarafından korunup, kollandığını öne sürdüler!

ASKİ emekçileri, her Allah'ın günü hak, hukuk, adalet diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu göreve davet ederek, "Sayın Kılıçdaroğlu ona buna gücenmeyi ve açılışta konuştuğu gibi 'Türkiye'yi de Aydın gibi yöneteceğiz' laflarını bir kenara bıraksın; konakladığı otelin su sayaçlarının kaç defa değiştirildiğine, otelin de bugüne kadar ne kadarlık su faturası ödemiş olduğuna bir baktırıversin de o zaman anlayıversin Hanyayı Konyayı!" dediler.

Öte yandan ASKİ kaynakları, ASKİ genel müdürü Hakan Olgaç'a da mesaj göndererek, şeffaf belediyecilik adına Lion otelin su sayaçlarının kaç defa değiştirildiğini ve bugüne kadar kaç paralık su faturası ödediğini Aydın halkına açıklamaya davet ettiler!

Haberlerimiz devam edecek...

d4f8d889-f0a1-4ca3-803b-52c32536c850-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.