ASKİ emekçileri tedirgin! ASKİ'yi yönetenler hala emekçilere maaş promosyonları hakkında açıklama yapacak...

ASKİ emekçileri tedirgin! ASKİ'yi yönetenler hala emekçilere maaş promosyonları hakkında açıklama yapacak...

Aydın BŞB'nin Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) şirketi, ne emekçilerin maaş alacakları yeni bankanın adını ne de alacakları maaş promosyonlarının miktarını açıkladılar...

A+A-

Bilindiği üzere; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar, yönetimin her iki yılda bir maaşlarını aldıkları muhabir bankalarla YENİLENEN "maaş promosyon" sözleşmeleri çerçevesinde de 1'er maaşla ödüllendirilirler...

Pek çok kamu kurum ve kuruluşları genellikle bu sözleşmeleri ağustos ve eylül aylarında sonlandırılırlar...

Aydın BŞB... CHP'yi yönetenlerin "göz bebeği" bir belediye malumunuz! Temsil, CHP yönetenlerin günde 3 öğün ağızlarından düşürmedikleri hak, hukuk, adalet kavramları, Aydın BŞB başta olmak üzere, tüm şirketlerinde dibine kadar halk ve belediye emekçileri için kullanılır!

İşte böylesi bir yönetim anlayışından dolayı da Aydın BŞB ve şirketlerine laf söyleyecek olanların da alınları CHP'yi yönetenler tarafından karışlanır!

Mesela, başkan Çerçioğlu "leb" mi dedi, tak yanında 3-5 vekil, genel başkan yardımcıları belirir ve "leb"in "leblebi" olduğu halka anlatılıverilir!

295739416-1071527173500741-3366644227737018014-n.jpg

Bu belge, İBB ile birimlerde çalışan emekçilerin müdürlükleri kanalıyla " bizim maaş promosyon işimiz ne oldu?" sorusuna verilen yanıtını gösteriyor...

İBB'deki emekçiler, müdürlükleri kanalıyla yönelttikleri soruya "Banka Promosyon Sözleşmesi çalışmalarına başlanılmıştır" yanıtı da aldıklarına göre de "yüreklerine su serpilmiş" midir? Evet... Serpilmiştir diyebilirsiniz...

Peki, ASKİ emekçilerinin ASKİ'yi yönetenlere "bizim banka promosyon işimiz ne oldu?" diye bir soru yöneltme şansları var mıdır?

Olsaydı; ASKİ emekçileri "bizim maaş promosyonlarımızın üstüne yatarlar mı?" diye Telegram Haber'e kaygılarını içeren ihbarda bulunurlar mıydı?

ASKİ yöneticilerinin her bir parmağında ayrı bir hüner var! 

Bu yüzden de öylesine güveniyorlar ki emekçiler ASKİ yöneticilerine, yazılacak gibi değil!

Mesela, personel bilgisayarlarının tozunu ala ala zirveye tırmanmış olan ASKİ yöneticisine emekçiler öylesine güveniyorlar ki; "malikanesini bağışlasa bile günahımızı vermeyiz" diyorlar!

Hangi birsini yazacaksınız ki; kes kes, karpuz gibi mübarekler hepsi de kan kırmızı çıkıyor!

Haydin ASKİ'ciler bu defa "Halk ister büyükşehir yapar" hikayesi yok...

Ses verin emekçilerin maaş promosyonlarımızın üstüne yatarlar mı kuşkularına!

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.