ASKİ Çetesini mercek altına alan Müfettişlere içeriden çok özel ihbar!

ASKİ Çetesini mercek altına alan Müfettişlere içeriden çok özel ihbar!

Aydın BŞB Su ve Kanalizasyon İdaresini (ASKİ) mercek altına alan ve didik didik inceleyen Müfettişlere, Sarı Bina kaynaklarımızdan çok özel ihbar geldi...

A+A-

Aydın BŞB'nin ASKİ şirketini (Su ve Kanalizasyon İdaresi) mercek altına alan 10 Müfettişin, yolsuzluk ve vurgun dosyalarının en ufak detaylarına kadar ortaya çıkarılması adına, Aydın BŞB'de birim Daire Başkanlıkları'nda tek tek incelemeler başlattıklarını "Son Dakika" bilgisi olarak haberleştirmiştik: Son Dakika: Müfettişler ASKİ Çetesi'nin bağlantılarını ortaya çıkarıyor! Daire Başkanlıkları tek tek incelemeye alındı...Son Dakika: Müfettişler ASKİ Çetesi'nin bağlantılarını ortaya çıkarıyor! Daire Başkanlıkları tek tek incelemeye alındı...

Haberimizin ardından bu defa bir son dakika ihbarı haber merkezimize düştü!

Aydın BŞB (Sarı Bina) içinden gelen ihbarda Devletin görevlendirdiği Müfettişlerin, ASKİ'de çalışırken askere giden ve maaş almaya devam eden bürokratlarının ortaya çıkarılmasını istediler!

İhbar kaynağımız; askerde olduğu dönemde maaş almaya devam eden ASKİ bürokratlarının haberimizin ardından Müfettişlere ulaşmasını, itrafta bulunmaları için ifade vermelerini savundu. 

Ayrıca kaynağımız, gün içinde ÇETE tarafından dışarıya bilgi belge taşıyorlar iddiaları ile işten çıkarılma tehditi alan pek çok ASKİ çalışanın, ÇETE'nin çökertilmesi adına "Gizli Tanık" kapsamında ifade vermek için hazırlık yaptıklarını bildirdi!

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.