Ankara ve İzmir CHP kulislerinde Soyer'in t-şortu konuşuluyor!

Ankara ve İzmir CHP kulislerinde Soyer'in t-şortu konuşuluyor!

"Zafer Yürüyüşü" için önceki gün Afyonkarahisar'a gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya gelen İzBB Tunç Soyer'in giydiği t-şort, akıllara "Dede-Torun el ele lunaparka gidiyorlar" görüntüsünü düşürdü...

A+A-

mezar8.png

8dbd1b62-4880-4a7c-8c37-e3ad37596bd6.jpg

İzBB Soyer'in 2 gün önce yaptığı bu paylaşım akıllarda "Dede, torun el ele lunaparka gidiyorlar" çağrışımı yaptırdı!.

Her şeyden önce; siyasi nezaket gereği Tunç Soyer'e nerede ve hangi ortamlarda t-şort, nerede ağır renkli takım elbise giyileceğinin öğretilmesi gerektiğini savunuyoruz!

Belki de Soyer 5 milyonluk İzmir halkını temsil ettiğini ve aynı zamanda hemşerisi olan genel başkanı Kılıçdaroğlu'nu karşısında gördüğü zamanlarda "nasıl giyineceğini" unutuyor olsa bile; en kısa zamanda tüm İzmirlilerden Soyer ailesini kılık kıyafet konularında bilgilendirmelerini rica ediyoruz!

Buyurunuz domates tarlasındaki bu görüntüye: Neptün Soyer ve beyaz abiyeli arkadaşı Foça'da domates hasadına katılmışlar. Neptün Soyer ve beyazlı arkadaşının kılık kıyafetine baktığınızda, nişan ya da düğüne gidecek gibi görünmüyorlar mı? İzmir'in First Lady'si olmak kolay mı?

5f22aa25249a0.jpg

377551-1975132166.jpg

Soyer'ler "leşber" kıyafetleri ile buğday ekiminde... 

Aslında Kılıçdaroğlu ve Soyer böylesi kılık kıyafet durumlarında karşılıklı mutlulukta duyuyor olabilirler... Ne de olsa hemşeriler... Üst başlarına bakmıyorlar da olabilirler... Onların bileceği iş...

Gerçek olan şu ki, İzmir'de nereye giderseniz gidin, hangi kahveye oturursanız oturun herkes bunları söylüyor Soyer için: "Kılıçdaroğlu, yoldan geçeni İzmir Büyükşehir'e aday yapsaydı, Tunç Soyer'den daha iyi İzmir'i yönetirdi. Belediyenin önündeki simitçiden, meydanda güvercinlere yem satan amcadan bile Soyer'den dahi iyi belediye başkanı olurdu."

İzmirli seçmenlerde oluşan genel kanıya bakıldığında; Kılıçdaroğlu ve Soyer'in siyasi miatlarının dolduğu görülüyor! 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.