Analiz: CHP, Menemen için gösterdiği cesareti Aydın içinde gösterebilecek mi? Çerçioğlu'nu Devlet açığa alacak mı?

Analiz: CHP, Menemen için gösterdiği cesareti Aydın içinde gösterebilecek mi? Çerçioğlu'nu Devlet açığa alacak mı?

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun en büyük destekçilerinden CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı Müfettişlerinin hazırladığı "ÖN İNCELEME" raporunu nasıl değerlendirecek? MV Özel, Manisa BŞB EMAN dosyası hakkında neden konuşamıyor?

A+A-

Bilindiği üzere; Yolsuzluk iddiaları nedeniyle dönemin CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, yapılan operasyon çerçevesinde tutuklanmış ve açılan yolsuzluk davası kapsamında tutuklu yargılanması devem ediyor...

Serdar Aksoy, yolsuzluk operasyonundan 3-5 gün öncesinde CHP yönetimi tarafından YDK'ya sevk edilmiş ve konunun detaylarını da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fox Tv'de Çalar Saat programına çıkıp anlatmıştı... Kılıçdaroğlu, Serdar Aksoy'u neden YDK'ya gönderdiklerini de o gün iki cümleyle özetlemişti: "Duyduk ve hemen gereğini yerine getirdik, YDK'ya sevk ettik. Kimsenin de gözünün yaşına bakmayız!"

Peki, yolsuzluklar konusunda "ÇOK HASSAS" olduklarını her çıktıkları tv programında, her toplantı konuşmalarında dile getiren CHP'li yöneticiler, belgelerini ortaya çıkardığımız Aydın BŞB'deki yolsuzluklar ve Başkan Özlem Çerçioğlu hakkında da Serdar Aksoy'a karşı takındıkları bu cesaretli duruşlarını sergileyebilecekler mi?

Temsil, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Devletin Müfettişleri tarafından Aydın BŞB'nin ihaleleri üzerinden ortaya çıkarılan "rüşvet çarkı" ile ilgili Özlem Çerçioğlu hakkında DİSİPLİN süreci başlatma cesareti gösterebilecek mi?

Çok özel ve çok özel detayların yer aldığı flaş analiz yazımız 01:01'de yayında...

aydinbsb-001.jpg

aydinbsb1-001.jpg

aydinbsb2-001.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.