Alman patronların bile kıyısından geçemedikleri ATU şirketini Toprak ve Tarhan'ın satın aldığı iddia ediliyor!

Alman patronların bile kıyısından geçemedikleri ATU şirketini Toprak ve Tarhan'ın satın aldığı iddia ediliyor!

Önceki CHP genel başkan yardımcılarından Erdoğan Toprak ile Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu genel başkan yardımcısı Tahsin Tarhan'ın Almanya'nın oto tamir ve bakımda (Zincir) en büyük ATU firmasını satın aldıkları iddiası sosyal medyada paylaşıldı...

A+A-

Öncelikle belirtelim! 
Kim ne derse desin, Kemal Bey'in CHP genel başkanlığı dönemi, birileri için çok bereketli geçiyor!
Kemal Bey'in bu bereketli döneminden nasiplenenleri tek tek yazmaya kalkışsak; her halde bir hafta PC'nin başından kalkılmaz!
Erdoğan Toprak... 7 Dönemdir CHP'den milletvekili... Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun da 1. dereceden akrabası olduğu belirtiliyor...
Tahsin Tarhan... CHP PM Üyesi... Yeni MYK Üyesi... Erdoğan Toprak tarafından CHP'ye kazandırılmış bir siyasi profil olarak gösteriliyor ve sıkı dost oldukları; şu an mevcut MYK içerisinde de Erdoğan Toprak'ın "elçisi" olduğu öne sürülüyor!

Kimin kiminle sıkı fıkı dost olacakları kişilerin bileceği bir iş... Fakat, Dağıstan Dalkıran'ın yapmış olduğu bu paylaşıma; Toprak'ın da Tarhan'ın da ivedilikle bir açıklama yapması gerektiğini düşünüyoruz!

yyya1.jpg

Dalkıran, paylaşımında, "Almanya’nın en büyük firmalarından yedek parça tedarikçisi ve aynı zamanda büyük firmaların arabalarını tamir ve bakımını yapan, Almanya’nın bütün il ve ilçelerinde şubesi olan A T U firmasını satın alan kimlerdir diye sorup araştırdığımda, bu firmayı satın alanın Erdoğan Toprak ve partinin avrupadan sorumlu Myk üyesi Tahsin Tarhan olduğu ile ilgili bilgiler geldi. Umarım doğru değildir. Çok büyük paralar çok…" diyor...

Dalkıran, Almanya'nın otomotiv sektöründe (Tamir, Yedek Parça, Servis) bütün eyaletlerindeki tüm il ve ilçelerinde şubesi olan ATU şirketinin, Erdoğan Toprak ve Tahsin Tarhan tarafından satın alındığını öne sürerken; araştırdığımda da alanların Toprak ve Tarhan olduğu yönünde bilgiler geldiğinin altını çiziyor ve ekliyor: "Umarım doğru değildir!"

ATU firması hakkında minik bir araştırma yaptığınızda; firmanın yıllık cirosunun 200 milyar euro'nun üzerinde olduğu ile karşılaşıyorsunuz...

Almanya... Muz cumhuriyeti değil... Bu türden bilgilere ulaşmak kolay... Bu yönde Telegram Haber'in Almanya takipçilerinin kısa sürede (Yeni haftada) Dağıstan Dalkıran'ın "umarım doğru değildir"le biten paylaşımına açıklık kazandıracaklarını düşünüyoruz!

Her şeyden önce; yarından tezi yok, Toprak ve Tarhan'ın yan yana gelip kameralar karşısında bu iddialara yanıt vermeleri gerektiğini düşünüyoruz! 

Hayırlı alış-verişler!
  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.