Akşener, İmamoğlu için 'Cumhurbaşkanlığı seçiminde lazımsınız' dedi, Kılıçdaroğlu İstanbul programını yarım bıraktı iddiası!

Akşener, İmamoğlu için 'Cumhurbaşkanlığı seçiminde lazımsınız' dedi, Kılıçdaroğlu İstanbul programını yarım bıraktı iddiası!

Önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi açılışında bir araya geldi.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB’nin Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi açılışında yaptığı konuşmada; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında övücü sözler söylemesi ve konuşması da "Bu çalışma performansınızın devamını dilerim... Ki... Cumhurbaşkanlığı seçiminde lazımsınız" cümleleri ile bitirmesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun keyfini kaçırdığı belirtildi...

İstanbul kaynakları, İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunu rafa kaldırdığını, hedefinin CHP Genel Başkanlığı olduğunu öne sürüyor!

Kaynaklar, Akşener'in açılış konuşmasından sonra Kılıçdaroğlu'nun İstanbul programını yarıda bıraktığını ve Ankara'ya döndüğünü aktarıyor.

Öte yandan İzmir siyaset kulislerinde; CHP'li seçmenlerin İYİ Partiye kaydığı, İYİ Parti'nin İzmir özelinde oy oranının yüzde 28'lerde ve 30 bandını aşmak üzere olduğu, yerel yönetimlerdeki başarısızlıkların, belediye başkanlarının halktan kopuk popüler, entel yaklaşımlarının CHP seçmenini arayışa yönelttiği ve İYİ Parti de karar kıldıkları konuşuluyor. 

Ayrıca siyaset kulislerinde; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İmamoğlu üzerinden geliştirdiği/geliştireceği politikaların Kılıçdaroğlu'nu karamsarlığı sürüklediği, Akşener'in her İmamoğlu çıkışının Kılıçdaroğlu'nun üzerine benzin dökülmesi şeklinde yorumlarının yapılmasına neden olduğu belirtiliyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuşmasındaki o sihirli cümleleri duymak için; izlemeye videonun 32. dakikasından başlayınız!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.