Ak Partili Karşıyaka belediyesi meclis üyesi Ünal, başkan Ünsal'a AVM'deki kaçaklar için verdiği sözleri hatırlattı! (Varan 3)

Ak Partili Karşıyaka belediyesi meclis üyesi Ünal, başkan Ünsal'a AVM'deki kaçaklar için verdiği sözleri hatırlattı! (Varan 3)

Karşıyaka belediyesi meclis üyesi Hasan Ünal'dan başkan Ünsal'a hatırlatma: "“Sözünüz Yerde Kalmasın: Kaçak Yapı Yıkımı Tamamlanmadı!”

A+A-

AK Parti Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Hasan Ünal, Karşıyaka'daki Mavişehir'deki bir AVM'de bulunan kaçak yapılarla ilgili belediye yönetimini eleştirdi ve Başkan Yıldız Ünsal'a verdiği sözleri hatırlattı.
Ünal, belediye meclisinde yaptığı konuşmada, AVM'de kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımının tam anlamıyla gerçekleştirilmediğini iddia etti.

Ünal, daha önce Başkan Ünsal'ın meclis önünde "Gerekeni yapacağım, orada sadece pergola yapı olacak" şeklinde verdiği sözü hatırlatarak, yapılan yıkımın sadece mutfak ve tuvaletlerle sınırlı kaldığını, ancak kaçak yapının ticari faaliyetine devam ettiğini belirtti. Ünal, bu durumun kamuoyunda "kaçak yapı yıkıldı" şeklinde bir algı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çekti.

Ayrıca, pergola yapının ne anlama geldiği konusunda yanlış anlaşıldığını ifade eden Ünal, dört tarafı açık ve herkesin ortak kullanımına açık olması gereken pergolaların, beton, kolon ve kirişlerle inşa edilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.
Ünal, Başkan Ünsal'a, verdiği sözün yerde kalmaması için konuyla bizzat ilgilenmesi gerektiğini hatırlatarak, otopark alanlarının ticari işletmelere dönüştürülmesine de tepki gösterdi. Otoparkların ticari faaliyette bulunamayacağına dikkat çeken Ünal, bu konuda da gereğinin yapılmasını talep etti.

İşte Hasan Ünal'ın meclisteki konuşması: 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.