Adeta 'Aşiret Kültürü' ile yönetilen Y-CHP'ye tepkiler dinmiyor! Partinin gerçek sahibi üyeler İzmir'de toplandı...

Adeta 'Aşiret Kültürü' ile yönetilen Y-CHP'ye tepkiler dinmiyor! Partinin gerçek sahibi üyeler İzmir'de toplandı...

"Tepesi delik" ve adeta "Aşiret Kültürü" ile yönetilen Y-CHP'de, partinin gerçek sahibi üyeler CHP'ye sahip çıktı... İzmir'de başlatılan "Söz Üyede Platformu" ilk toplantısını bugün yaptı...

A+A-

Y-CHP'lilerin adeta "Biz yaptık oldu", "Biz ne dersek o olur", "Biz yaparız kimse karışamaz" vb. gibi dayatmacı, demokrasiden uzak ve parti tabanını (Üye) "dolgu malzemesi" gibi gören yönetim anlayışına ilk BAŞKALDIRI İzmir'den geldi!

Onlarca CHP ve İzmir sevdalısı siyasi bu toplantıda bir araya geldi. "Söz Üyede Platformu"nu kuran partinin gerçek sahibi üyeler, CHP'nin İzmir'de bitirilişne sessiz kalmayacaklarını haykırdılar... Kılıçdaroğlu ve ekibini yerel ve genel seçimlerde tarihi bir hezimetin beklediğinin altı çizilen toplantıda, İzmir CHP tabanı, CHP genel merkezini İzmir'e 5. sınıf muamele çekmekle suçladı!   

Toplantıdan sızan bilgilere göre; 

En son İzmir il başkanlığına hiç bir siyasi başarısı olmayan Şenol Aslanoğlu'nun atanmasıyla başlayan kriz, dün usul ve CHP tüzüğüne aykırı il yönetimin de belirlenmesiyle, partinin gerçek sahipleri üyeleri harekete geçirdi!

Mevcut KK ve ekibine; "CHP Ağrı il başkanlığına, İzmirli bir başkan, en çok 5 tane de İzmirli il yöneticisi atayabilirler mi?, Böyle bir cesaret gösterebilirler mi?" sorularının sorulduğu toplantıda;

"Bize, İzmirlilere dayatılan tabloya bakıldığında; 'KK ve yönetiminin İzmir'e bir garezi mi var?" sorusunu gündeme geldiği...

Mevcut atama CHP İzmir il başkanlığının MR'ı çekildiğinde; acaba içlerinde 5 tane İzmirli (Egeli) çıkar mı?

KK ve yönetimi, İzmir'e her gelişinde (Herhalde 7 oldu) protestolarla karşılanıyorsa; bunda sorumluluklarının ne kadar olduğunu hiç düşündüler mi? 

2015 Yılından beri "İzmir MV" brövesi taşıyan sayın Kılıçdaroğlu, bugüne kadar kendisine "İzmir milletvekilliğini HAK EDECEK ne yaptım" sorusunu sormuş mudur?

2015 Yılından beri İzmir MV'si olan sayın Kılıçdaroğlu'nun elinde, 8 yılda İzmir için şunu bunu yaptım diyebileceği ne var? (Atadığı hemşerisi belediye başkanları hariç.)

Zerre de olsa sayın Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e, İzmir siyasetine şu katkım oldu diyebileceği ne gibi konuları var? 

CHP'nin İzmir'de 5. sınıf aile şirketi gibi yönetildiği"

Bu ve buna benzemez yüzlerce konunun gündeme geldiği toplantının ayrıntıları yarın Telegram Haber'de olacak...

Telegram Haber olarak diyoruz ki; aslında meselenin özü Çatalca e. belediye başkanı Fırat Aykut'un dediği gibi: "Türkiye'den önce, CHP'yi Kılıçdaroğlu ve ekibinin elinden  kurtarmalıyız!"

Evet meselenin özü bu...

Çünkü, KK ve ekibinin öyle ülke yönetmek gibi bir kaygı taşımadıklarını ve KK'nın tüm çıkışlarının ülkeyi yönetmek adına değil, genel seçimlerin ardından gelecek olan yerel seçimlerde belediye başkan adayı belirlemek olduğunu düşünüyor ve savunuyoruz! 

Not ediniz bir kenara; KK'nın tek hedefi yerel seçimlere aday belirleme işini tamamladıktan sonra "By By CHP" demekten ibarettir!

Maalesef Y-CHP'de herkes kendinden başkası düşünmüyor!

Düşünüyor olsalardı; İzmir bu hale getirilir miydi?

Bizi izlemeye devam ediniz... 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.