Acımız büyük! Yazarımız, büyük devrimci, sosyal faşistlerin baş belası Ali İzzet Oral yaşamını yitirdi...

Acımız büyük! Yazarımız, büyük devrimci, sosyal faşistlerin baş belası Ali İzzet Oral yaşamını yitirdi...

Gazetemizin yazarı Ali İzzet Oral'ı kaybettik...

A+A-

İlk gelen bilgilere göre; dün öğle saatlerinde bir ara tansiyonu 5'e kadar düşen Ali İzzet Oral, doktorunun tavsiyesine ve ilacını alarak dinlenmeye çekilir.  

Akşam üstüne doğru normal sağlığına dönen Oral'ın akşam saat 21:30 dolaylarında nefes alma zorluğu ile hastaneye kaldırılır. 

Hastanede yapılan müdahalelerin ardından sabaha doğru yoğun bakıma alınan Ali İzzet Oral, bugün öğleye doğru saat 11:30 sıralarında yaşama gözlerini yumar...

İstanbul'da ve CHP içinde hemen hemen tanımayan kimselerin bulunmadığı Ali İzzet Oral, son yıllarını kitap yazmaya adamıştı...

Özellikle 2014 yılında atanan CHP'li Belediye Başkanlarının yaptıkları yolsuzlukları kaleme alan Ali İzzet Oral, Gündem 35 ve Telegram Haber'i de köşe yazarları arasında bulunuyordu...

Adeta CHP'ye sızan hırsızların, sosyal faşistlerin, vurguncuların, talancıların kalemiyle korkulu rüyası olan Ali İzzet Oral, önceki dönem Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yolsuzluklarını ortaya çıkardıktan sonra CHP üyeliğinden atılmıştı.

Ali İzzet Oral, bir yerel yönetim hikayesi adı altında; dönemin Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yaptığı yolsuzlukları; "Beşiktaş'ta siyasi linç", "Beşiktaş böyle yağmalandı" başlıklı iki kitapta toplayabilmişti.

Kılıçdaroğlu değil, Ali İzzet Oral haklı çıkmıştı!

Atatürk Devrimleri'nin yılmaz savunucusu olan Ali İzzet Oral, Murat Hazinedar konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ilk ve defalarca uyarmasına rağmen Beşiktaş Belediye Başkanlığına adaylığını engelleyememiş, doğruları savunduğu içinde CHP'den atılmıştı. 

O ki her gün hak, hukuk, adalet masalından söz eden Kılıçdaroğlu, Murat Hazinedar konusunda ne denli yanlış içinde olduğunu 2018'in ocak ayında Hazinedar'ın görevden alınmasıyla anlamış olacaktı... Kaldı ki; yolsuzluk ve FETÖ üyeliği iddiasıyla görevden alınan Murat Hazinedar, Ali İzzet Oral'ın yazıları karşısında CHP'den istifa etmek durumunda kalıyor ve en güzel (!) cümleleri de Kılıçdaroğlu'na söylüyordu.

Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığı dönemindeki çürümeleri de "İttihat ve Terakki'den CHP'ye Çürüme" 3. kitabında toplayan Ali İzzet Oral, 4. kitap çalışmasını da "CHP'li Belediyelerde ihale ve kooperatif yolsuzlukları" başlığında yürütüyordu. 

Kılıçdaroğlu döneminde çalana değil, çalmayan belediye başkanlarına dokunulduğunu savunan Ali İzzet Oral, kooperatif yolsuzlukları konusunda da  kitabı için İzmir Büyükşehir Belediyesini mercek altına almıştı.

Atatürkçü ve devrimci duruşu karşısında saygı ile eğildiğimiz yazarımız Ali İzzet Oral'ın cenazesinin yarın Beşiktaş'taki cenaze namazından sonra Maltepe'de aile mezarlığına defnedileceği bildirildi.

Büyük usta, büyük devrimci Ali İzzet Oral... 

Işıklar içinde uyu...

Allah gani gani rahmet eylesin...

Kederli ailesine ve geride kalanlara sabırlar diliyoruz...

Güle güle... Büyük devrimci...

Güle güle... Büyük Atatürkçü...

Seni anlamayan sosyal faşistler utansın... 

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum