Abdüllatif Şener CHP'den istifa etti: Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı

Abdüllatif Şener CHP'den istifa etti: Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı

CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, fondaş Halk Tv'de katıldığı canlı yayın programında partisinden istifa ettiğini söyledi. Şener ayrıca, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini ifade etti.

A+A-

14 Mayıs seçimlerinde aday gösterilmeyen CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, Halk Tv'de kendisine yöneltilen "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Ben zaten istifa ettim" diye yanıt verdi.

"SİNAN OĞAN'A OY VERDİM"

Şener ayrıca, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini dile getirdi. Şener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini; ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyledi.

"OY SANDIĞINA GİDERKEN MİLLETVEKİLİ DEĞİLDİM"

Seçim günü vekil olmadığını vurgulayan Şener şunları kaydetti:

"Milletvekili değildim ve oyumu böyle kullandım. Oy sandığına giderken milletvekili değildim. Ben CHP'de siyaset yaptım ama bütün partilerin bana ilgisi olduğunu o partilerden milletvekili olmasam dahi geçmişte milletvekilliği ve genel başkan yardımcılığı olduğunu biliyorsunuzdur."

"MECLİS SEÇİMLERİNDE KİMSEYE OY VERMEDİM"

Şener konuşmasınında devamında, "Meclis seçimlerinde kimseye oy vermedim. Şöyle bir detay da var. CHP'ye yönelik genel bir eleştirim yok. Ama siz oyunuzu kullanırken genel manzaraya bakarsınız ve oyunuzu kullanırsınız. Ben de böyle değerlendirdim." ifadelerine yer verdi.
CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, katıldığı bir televizyon programında partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Şener ayrıca, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini ifade etti.

KILIÇDAROĞLU PAYLAŞIMINDA BULUNMUŞTU

Abdüllatif Şener, Kılıçdaroğlu'nun koalisyon masasının ortak adayı olarak ilan edilmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu... Hayırlı olsun." demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.