28 Mayıs seçim sonuçları Aydın BŞB'de sevinçle karşılanmış!

28 Mayıs seçim sonuçları Aydın BŞB'de sevinçle karşılanmış!

Aydın BŞB kaynakları, 28 Mayıs seçim sonuçlarının Aydın BŞB üst yönetimi tarafından sevinçle karşılandığını bildirdi! Sarı Bina'nın her bir katında "Bahar Yelleri"nin estiği aktaran kaynaklar, yöneticilerin Haziran ayını iple çektiğini belirttiler!

A+A-

CHP Genel Merkez yöneticilerinin CHP'li Büyükşehir Belediyeleri arasında çok farklı bir yeri olan Aydın BŞB'de, 28 Mayıs'ta çıkan seçim sonuçlarının üst yöneticiler arasında sevinçle karşılandığı iddia ediliyor!

Aydın BŞB kaynakları, seçim sevinci yaşayan üst yöneticilerin "1-2 deve mi", "3-5 dana mı" kesip halkımıza dağıtalım gibisinden aralarında konuştuklarını aktarıyor!

Kemal Bey'in ABD gezisinde tele1'e verdiği "Yolsuzluğa kim bulaştıysa ilk 100 günde hesap soracağız" başlıklı bu röportajının o günlerde Aydın BŞB üst yönetiminde panik yarattığını işaret eden kaynaklar, Kemal Bey'in seçilmemesine sevindiklerini, başkan Çerçioğlu'nun da sevinçle-hüzün arasında med cezir yaşadığını ifade ettiler!
Başkan Çerçioğlu'nun Kemal Bey'in Cumhurbaşkanı seçilememesine üzüldüğünü belirten kaynaklar, başkanvekili Evrim Karakoz'un TBMM'ye gidiyor oluşuna da buruk bir sevinç gösterdiğini belirttiler!

fe1bf3c9-ccc8-48e8-9827-16313dc75921-001.jpg

Öte yandan Aydın BŞB personeli arasında "Kemal Bey gelseydi, 100 günde hesap vereceklerdi. Yırttılar artık! Haziran ayını da yellene yellene, serin serin geçirirler" şeklinde konuşmaların yapıldığı bildiriliyor!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.