"Zoom'da Değişimci" kıyıda bırakıldığına göre, ilçe aday adayları Çerçioğlu'nun karşısında bugünden esas duruşa geçebilir!

"Zoom'da Değişimci" kıyıda bırakıldığına göre, ilçe aday adayları Çerçioğlu'nun karşısında bugünden esas duruşa geçebilir!

Tezcan, İBB Eİ'nin Zoom da değişim toplantısına katılmamış deşifre olmamış olsaydı, platformdaki yeri havası böyle mi olurdu?

A+A-

Aydın BŞB başkanı Özlem Çerçioğlu, Temmuz ayında "Ben aday olduğum sürece AKP’nin şansı yok" dedi... Kemal Bey, 45 gün dayanabildikten sonra dün Aydın'a gelip Çerçioğlu'nun adaylığını açıklayıverdi!

aa-20230830-32032037-32032032-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu-aydinda-removebg-preview.png

Çerçioğlu adına çok üzüldük! 1 Yıllık gecikme mi olur...

Kemal Bey, Çerçioğlu'nun bu dönem adaylığını 1 yıl geçten açıkladığını düşünüyor; bunun sebebinin de genel seçimler sonrası CB seçimin ikinci tura kalmasına bağlıyoruz...

Yoksa, Kemal Bey'in Kasım-Aralık 2022 ayları olmasa da Çerçioğlu'nun yeniden aday olduğunu açıklamasını Ocak 2023 ayının bir gününün kuşluk vakti yapmasını bekliyorduk! 
Açıkçası bu bir yıllık geç açıklamadan dolayı Kemal Bey'e üzüntülerimizi iletir, Çerçioğlu'na da fazla kafana takma, bak keyfine deriz!

aa-20230830-32032037-32032036-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu-aydinda.jpg

Fakat, KK'lı temel atma töreninin fotoğrafın görünen yüzünün olduğunu, fotoğrafın arka yüzünde de KK'nın Aydın ziyaretinin öznesinin Çerçioğlu'nun adaylığını açıklamak yer aldığını yazmıştık... Ne KK ne de ÖÇ bizleri yanıltı, ne yazdıysak harfi harfine dün Aydın'da yaşandı...

Yalnız, yukarıdaki fotoğrafa dikkatlice bakıldığında; "Zoom'da Değişimci"nin (Bülent Tezcan) platformda kıyıda yer aldığı görülüyor!
Türkçesi, Bülent Tezcan'ın platformda durduğu yer "sığıntı" görüntüsü veriyor!
Tezcan, İBB Eİ'nin Zoom da değişim toplantısına katılmamış deşifre olmamış olsaydı, platformdaki yeri havası böyle mi olurdu? Yanına bile yaklaşılabilinir miydi? 
AA'nın servise koyduğu KK'lı Aydın fotoğraflarını inceliyorsunuz... 

aa-20230830-32033499-32033494-chp-genel-baskani-kilicdaroglu-aydinda-kortej-yuruyusune-katildi-001.jpg

Tezcan'ın yürüyüş kolunda bile mutsuzluğunun yüzüne vurmuş olduğu görünüyor! Tezcan'ın mutsuzluğunun yüzüne vurduğu karede, yeryüzünün de en mutlu iki insanına rastlıyorsunuz: KK ve ÖÇ.

Ortaya da KK tarafından ÖÇ'nin "Aydın Beyliği"nin tescillenmiş hali çıkıyor! Ne kadar tatlı bir demokrasi anlayışı değil mi? Ortaçağ manzaralarından bir tık ileride! 
Aydın'da umumi manzarada bu olunca, Y-CHP'den ilçe belediye başkanlıklarına aday adayı olacaklara sesleniyoruz... Bugünden tezi yok, Sarı Bina'nın önünde yatıp kalkmalarını, hatta çadır kurmalarını, ÖÇ'yi de gördükleri anda "napdurun" dedikten sonra, "Büyo bu dönem aday adayı oluvereceğiz. KK'yı görmeye Angara'ya gidiverek diyoz. Vize verecen mi?" demelerini tavsiye ederiz! 
Dememiz o ki; bu dönemki pazarda, Tezcan'ın borusu ötmeyecek artık!

Not: KK'nın ayağına giderek "Kişiye Özel" bu adaylık açıklaması, CHP Tüzüğüne uygun mudur? KK, ÖÇ'nin adaylığını açıklamak için partinin hangi kurullarından yetki almıştır? PM mi? MYK mı? Ya da bu açıklama kimlere mesajdır? Devlete mi, yargıya mı? 
KK'nın bu Aydın hallerinin kendisine yakışan şekliyle hak, hukuk, adalet çerçevesinde analizleri devam edecek... 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.