Ziraat Yüksek Mühendisi Uslu, "Memleket Meselesi" dedi ve Memleket Partisi'nden milletvekili aday adayı oldu!

Ziraat Yüksek Mühendisi Uslu, "Memleket Meselesi" dedi ve Memleket Partisi'nden milletvekili aday adayı oldu!

"Tarım Önemlidir" felsefesi ile Türkiye'de, İzmir'de ayak basmadığı tarım alanı bırakmayan İzmirli Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice Zeybek Uslu, bu defa "Memleket Meselesi"ne soyunup Memleket Partisi'nden İzmir 2. Bölge Milletvekilliği aday adayı oldu

A+A-

İzmirli Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice Zeybek Uslu, "Memleket Meselesi" dedi ve Memleket Partisi'nden İzmir 2. Bölge Milletvekilliği aday adaylığını duyurdu: 

Mesele MEMLEKET MESELESİ kardeşim...

"MİLLİ EKONOMİNİN TEMELİ TARIMDIR" diyerek 100 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti kurulmadan, CUMHURİYETİN temelleri İzmir'de Türkiye İktisat Kongresinde atıldı.

TÜRKİYE İKTİSAT KONGRESİ'nin 100 yıl önce alınan kararları ile TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ modeli oluşturuldu.

Bugün Türkiye İktisat Kongresinin 100. yılında Türkiye iktisat kongresi kararları ile NEOliberal politikalara teslimiyetimiz konuşuldu. Atatürk ile kavga etme cüretini gösteren hadsizler CHP çatısının altında konuşturuldu. İşin üzücü tarafı kimseden tepki gelmedi!!!

ABD'nin Ortadoğu sorumlusu Fukuyama bile Türkiye İktisat Kongresi'nin 100.yılı programında konuştu. NEOliberal ne kadar ilim bilim adamı varsa konuşturuldu. Yerelde ÖZERKLİK konuşuldu. Birde tarımsal KİTLERİn satışında ve tarımsal kamu kurum ve kuruluşlarımızın kapatılmasında imzası olanların protokolde oturması da ayrı bir rezillikti.

Bu tarihi süreçte Ülkemizin ulus devlet bütünlüğünü bozmak, tam bağımlı olması adına büyük bir hikaye yazılıyor. Bu hikayenin KARŞISINDA TARAF OLDUĞUMU göstermek ve bu onurlu mücadele de olmak adına adım atmak istedim.

MEMLEKET PARTİSİ İZMİR 2.BÖLGE MV ADAY ADAYI olarak başvurumu yaptım.

Hatice Zeybek Uslu

Zir. Yük. Müh.

Memleket Partisi İzmir 2. Bölge MV Aday Adayı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.