Yazık! Aydınlı kasabın aklına 4 ay sonra kestiği faturanın parasını aldığı gelmiş...

Yazık! Aydınlı kasabın aklına 4 ay sonra kestiği faturanın parasını aldığı gelmiş...

Didimliler, Aydınlı Emin Et Kasabının kestiği fatura ve tahsil ettiği paralara ait tahsilat makbuzlarını, sosyal medya hesabından ne zaman yayımlayacak diye merakla bekliyor!

A+A-

Telegram Haber, Aydın Şafak'ın "Didim'de CHP’liler yedi içti olan tedarikçiye oldu" başlıklı haberine ilişkin hazırladığı editöryal çalışma aşağıdaki gibidir: 

Didim'de CHP İlçe Örgütü, geçmişte otobüs kiralama masraflarını ödeyemediği için icralık olmuşken, bu kez bir mangal etkinliği nedeniyle benzer bir durumla karşı karşıya. 27 Nisan'da Mavişehir Orman Kampı Alanında düzenlenen kaynaşma ve dayanışma yemeği için Emin Et isimli firmadan yaklaşık 200 bin liralık et ve diğer malzemeler tedarik edildi. Ancak, üzerinden aylar geçmesine rağmen bu malzemelerin bedeli ödenmedi.

Firma alacağını talep ettiğinde, İlçe Başkanı Aşkın Atlı, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'dan ödeme konusunda yardım istedi. Ancak Gençay, “Kimler yediyse parayı onlar versin” diyerek ödeme talebini geri çevirdi. Bu durum, etkinliği düzenleyenler arasında kimin ne kadar yediği veya evine götürdüğü tartışmalarına yol açtı. Firma, Didim CHP'yi icraya vermeye hazırlanıyor.

Bu olay, Didim CHP İlçe Örgütü'nün mali durumu ve organizasyon becerileri konusunda eleştirilere neden olabilir, parti içinde de gerginlik yaratabilir.

1-et-h.jpg

Hafta başına kadar et paralarını alamadığından yakınan "Emin Et Kasabı", dün bu defa sosyal medyadan "paramızı aldık" mesajı yayınladı:

whatsapp-gorsel-2024-09-06-saat-20-42-44-da5b4933.jpg

Nisan ayından beri parasını alamamaktan yakınan Emin Et Kasabı, haber yayınladıktan sonra neden bu mesajı yayınlama ihtiyacı duydu?
Zamanında parasını aldıysa, neden kalkıp bu mesajı dün yayınlamak ZORUNDA kaldı?
Yayınladığı mesajda neden sattığı etlere ilişkin faturayı yayınlamaktan kaçındı?
Emin Et Kasabı, sattığı etlere ilişkin kestiği faturayı yayımlamayı düşünüyor mu?
Yoksa CHP ilçe başkanlığının etkinliğine gönderdiği bu etlere ilişkin henüz faturası kesilmemiş midir?
Başka bir deyişle; CHP Didim ilçe başkanlığı nisan ayında gerçekleştirilen etkinlikte yenilen etler için Emin Et Kasabının o gün kestiği faturayı Emin Et Kasabı gibi; bir açıklama eşliğinde yayınlamayı düşünüyor mu?
Emin Et Kasabı, açıklamsında belirttiği gibi, Didim belediye başkanı Hatice Totik Gençay'ın ödediği para, cebinden mi yoksa Didim belediyesinin kasasından mı çıkmıştır?
Emin Et Kasabı, CHP Didim ilçe başkanlığına kestiği faturanın başkan Gençay'dan tahsil edilen bölümüne ilişkin kestiği "tahsilat makbuzunu" yayınlayabilir mi?
Başkan Gençay, anılan 200 bin TL'lik et parasının kaçta kaçını ödemiştir?
Emin Et Kasabı, Aydın Şafak gazetesinin haberini çürütmek adına, Nisan 2024 ayında kestiği fatura ile birlikte, tahsilatına ilişkin kestiği tahsilat makbuzlarının tamamını (Tarih Tarih) CHP Didim ilçe ve başkan Gençay'ın "itibarlarını" yükseltmek adına; sosyal medya hesabından yayımlamayı göze alabilir mi?

Bekliyoruz... 
Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz... 


 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.