Y-CHP'li yöneticiler Baytar'ın paylaşımını gönderenlerin peşine düşmüşler! Açıklıyoruz: Birtanesi John Wayne...

Y-CHP'li yöneticiler Baytar'ın paylaşımını gönderenlerin peşine düşmüşler! Açıklıyoruz: Birtanesi John Wayne...

Herkes gider Mersin'e, Y-CHP'liler gider tersine! Allah cemil cümlesine akıl fikir versin demekten de başka bir şey gelmiyor elimizden...

A+A-

ea09ed22-f157-41bf-bba8-bdde1227c282-1.jpg

tire-001.jpg

Dün, Tire Belediyesinin CHP'li Meclis Üyesi Serhan Aydın'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklanan tv canlı yayın programının Tire'den kaldırılıp Şato tesislerine alınmasına gösterdiği tepkiyi, kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla haberleştirmiştik... "Kılıçdaroğlu'nun programından Tire kaldırılınca CHP'li Meclis Üyesi Aydın tepki koydu: "Sizin yapacağınız ..." Kılıçdaroğlu'nun programından Tire kaldırılınca CHP'li Meclis Üyesi Aydın tepki koydu: "Sizin yapacağınız ..." 

CHP'li Tire belediyesi meclis üyesi Serhan Aydın, daha sonra kendi sosyal medya hesabından yapmış olduğu bu paylaşımları "delete" yapmış! (Silmiş) 

CHP'li meclis üyesi Aydın'ın bu paylaşımı hangi ruh hali yaptığını bilemiyoruz! Orası da bizi ilgilendirmiyor zaten... Çünkü, Baytar değiliz!

Gün içinde CHP'li meclis üyesi Aydın'dan haberimize ilişkin her hangi bir açıklama gelmedi! Niye gelsin ki! Haberimizde yorum var mı? Yok! Haberimizde sadece CHP'li meclis üyesi Aydın'ın göstermiş olduğu tepkiyi de NATUREL bir şekilde vermiştik: "Tire programdan kaldırılınca ilk tepki de CHP'li Tire Belediyesi Meclis Üyesi Veteriner Serhan Aydın'dan geldi! İşte Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı o paylaşım:"

Hal böyle olunca; CHP'li yöneticiler de ne mi yapmış? Düşmüşler bu defa Serhan Aydın'ın bu paylaşımını Telegram Haber'e kimin gönderdiğinin peşine! 

Ne hoş değil mi?

Kıçlarının dibindeki sosyal medya paylaşımcısı meclis üyeleri Serhan Aydın'a "What is this?" diyemeyen Y-CHP'yi yönetenler, düşmüşler "kim gönderdi"nin peşine!

Madem ki çok önemli bu paylaşımı gönderen, o zaman bizde kaynakalrımızı açıklıyoruz!

O paylaşımları elektronik ortamda gönderen 20 kişi arasından kolay bulabilmeniz adına; en azılı Telegram Haber okurundan işte 5 tanesi:

Frank Sinatra

Humphrey Bogart

Michael Jackson

John Wayne

Kirk Douglas

Biraz ciddiyet beyler!

Gezen tavuklar bile günde bir defa yumurtluyor! 24 saat içinde 24 defa yumurtlamaya mecbur değilsiniz; gerek yok!... 

Nasıl bir zeka fışkırmasıdır bu arkadaş???!!!

"Kim gönderdi"nin peşine düşeceğinize kadar, Baytar'ı partinizden meclis üyesi yazmadan öncesinde "Hal ve Gidiş" CV'sine bakmayı niye akıl etmediniz? Onların da neler olduğunu Tire'de bilmeyen mi var? 

Ayrıca; sosyal medya paylaşımcısı Y-CHP'li Baytar, bugün Yeni Asır gazetesi yazarı Erhan Gülenç'in de köşesine konuk olmuş: 

Tire'nin öfkesi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün sabah katıldığı TV programı Tire'de çekilecekti. Partililere de böyle duyuruldu. Ancak daha sonra Tire iptal oldu ve program Soyer'in Şatosuna alındı. Bahane olarak ise, Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki cenaze törenine katılma isteği olduğu kaydedildi. Ancak Tire programdan kaldırılınca ilk tepki de Tire Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Veteriner Serhan Aydın'dan geldi. Aydın sosyal medyada resmen "Sizin yapacağınız programın..." diyerek küfürlü bir ifade kullandığı haberlere yansıdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.