Uslu'dan Kılıçdaroğlu'na: İzmirlilerin suskunluğunu iyi okuyunuz!

Uslu'dan Kılıçdaroğlu'na: İzmirlilerin suskunluğunu iyi okuyunuz!

Telegram Haber yazarı, Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice Zeybek Uslu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 günlük İzmir ziyaretini özetledi... Uslu, program dahilinde yapılan temasların hiç birinde İzmirlilerin coşku göstermediğinin altını çizdi...

A+A-

İşte Uslu'nun Kılıçdaroğlu'nun 3 günlük İzmir ziyaretinin özeti: 

CHP Genel Başkanı/İzmir 2.Bölge milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu 3 günlüğüne İzmir'e geldi.

-İzmir tarihinde ilk kez bir genel başkanın İzİBB başkanının oturduğu evden ana habere çıkıp program yaptığına tanık oldu. Şato tabir edilen, üstelik te kamu içinde tartışmalara sebep olan bir mekandır burası.

-İzmir ilk kez CHP genel başkanı ve İzmir 2.Bölge MV'si olarak ziyaret edilen Küçük Menderes havzasında / bu kadar çiftçi mağduriyetinin yaşandığı dönemde / kooperatif yoğunluğunun en çok olduğu bölgede ÇİFTÇİ BULUŞMASINI belediye salonunda yapıldığını gördü. Oysa 10 binlerce üreticinin ses getireceği ortam yaratılabilirdi. Küçük Menderes/İzmir üreticilerinin Büyük /etkileyici/coşkulu sesi Türkiye'ye duyurulurdu. Bakanlık tarafından kendisi hakkında açıklama yapılan kadın üretici ile ÇİFTÇİ/TARIM SORUNLARI konuşulması hiç etkili olmamıştır.

-İzmir halkı ilk kez CHP genel başkanının Havagazı bahçesinde ki HEMŞEHRİ BULUŞMALARI ziyaretinde ÇOK SESSİZDİ. İzmir halkının bu sessizliğini iyi okumak gerekir. 3-5 cılız Alkış dışında coşku yoktu. Tepki yoktu. İzmir halkının bu nötr halini iyi okumak gerekir.

Ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak /ziyaret ettiği ilin MV'si olarak sayın Kılıçdaroğlu görmesi gereken coşkuyu/heyecanı görememiş ise oturup örgütünü tepeden tırnağa sorgulamalıdır.

Benden söylemesi...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum