Urla'da kayyum rüzgarları esiyor! Kayyum, CHP'li meclis üyeleri ile buluşuyor...

Urla'da kayyum rüzgarları esiyor! Kayyum, CHP'li meclis üyeleri ile buluşuyor...

Bilindiği üzere; CHP'den İzmir'in Urla ilçesine belediye başkanı adayı yapılan i. Burak Oğuz, FETÖ Üyeliğinden tutuklanmış, yargı tarafından da 6.3 yılla cezalandırılmıştı. 2 yıldır kayyumla yönetilen Urla'da, kayyum bu defa bakın ne yaptı!

A+A-

8e4a6dc7-96fa-40e9-a4d7-bc9aef6c959d-001.jpg

CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in ne denli kanka olduklarını yazmaya gerek yok; bilakis ilçe başkanı Özbadur'un (Yukarıda) çektiği mesajda her şey belli zaten!

Urla kayyumu CHP'li meclis üyelerine davet çıkarmış! 

Ne zaman? 

Üstünden 1.5, 2 yıl geçtikten sonra!

Acaba neden?

Nedeni de bir tarafa; kayyum, meclis üyelerini "seçilmiş" olarak kabul edip, bu daveti çıkardığına göre, CHP tarafından aday yapılıp seçilmiş olan ve FETÖ'den görevden alınarak tutuklanan ve şu an hakkında kesilen 6.3 yıllık hapis cezası alan ve dosyası Yargıtay'da bekleyen/bekletilen ve bugün dışarıda dolaşan İ. Burak Oğuz'u da davet etmiş midir? 

Saygıdeğer kayyum heyeti, adam dışarıda dolaşıyor ve seçildiği/seçtirildiği partinin genel başkanı tarafından da baş köşelerde ağırlanıyor... Böylesine somut gerçekler ışığında, CHP'li meclis üyelerine davetiye çıkarmak, siyasi midir yoksa devletin geleneksel bir tavrı mıdır?

Velev ki, CHP'li bir meclis üyesi bu davetinize icazet göstermediğinde ne yapacaksınız? Kolluk kuvvetlerinize paçasından tutturup getirtecek misiniz?

Kayyum daveti neyse...

CHP'nin il ve ilçe başkanlığının düştüğü duruma bir bakar mısınız?

Kafası kesilmiş tavuk bile yönünü bulur ama; bu davet karşısında Yücel ve Özbadur'un nasıl yön bulacakları sanırım yarın saat 10:00'da belli olur!

İyi ki haberde CHP'lilerin kayyum için ettikleri önceki "adam gibi(!)" laflara yer vermiyoruz!  

  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.