Ünlü iş adamının önce eşine, sonra kendisine şantaj! '100 bin lira versen de az'

Ünlü iş adamının önce eşine, sonra kendisine şantaj! '100 bin lira versen de az'

Ünlü iş adamının önce eşine, sonra kendisine şantaj! '100 bin lira versen de az'

A+A-

Uslu Grup Yönetim Kurulu Onursal Başkanı ve Genel Müdürü Selim Uslu'nun bir kadınla otel odasında çekilen müstehcen görüntülerini ele geçiren Cansev Y., önce Uslu'nun eşinden şantajla geçen yıl şubat ayında 50 bin lira aldı. 3 ay sonra yeniden işadamının eşinden para isteyen şantajcı bu kez istediğini elde edemeyince aynı fotoğrafları kullanarak işadamına şantaj yaptı. Şantajcının 8 yıl hapsi isteniyor.
Uslu Grup Yönetim Kurulu Onursal Başkanı ve Genel Müdürü Selim Uslu, geçtiğimiz yıl 2 Şubat günü İstanbul'a geldi. Eğlenmek için aynı gece dışarıya çıkan genç iş adamı, Beşiktaş'taki bir mekânda Duygu U. İsimli kadınla eğlenmeye başladı. Ardından Şişli'deki bir otele giden Uslu, burada iddiaya göre Duygu ile cinsel içerikli fotoğraf ve videolar çekildi.

0x0-unlu-is-adaminin-once-esine-sonra-kendisine-santaj-1650858022028.jpg

İŞADAMININ EŞİNE ŞANTAJ

İddiaya göre 14 Şubat günü, Selim Uslu'nun eşi Arzu Uslu'ya sosyal medya üzerinden bir mesaj geldi. Mesajda, 'Eşinin müstehcen görüntüleri elimde. Eğer 50 bin lira göndermezsen sosyal medyadan bu görüntüleri yayınlayacağım' yazıyordu. Mesaj karşısında şoke olan Uslu, mesajı gönderen kişi ile Samsun'da bir mekanda buluştu.

Arzu Uslu, yine iddiaya göre parayı genç kadına verdi. Kendisini Cansev olarak tanıtan 30 yaşındaki kadın, olay tarihinden 3 ay sonra Arzu Uslu'ya yeniden ulaşarak para istedi. Bu kez parayı tahsil edemeyen kadın, aynı fotoğrafları Selim Uslu'ya gönderdi.


DİLEK YAMAN DEMİR

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.