Umutoğulları'dan Bakan'a: "Urla ve Dikili Belediye Başkanlarından atamalar karşılığında ciddi miktarda para aldığı iddia ediliyor…"

Umutoğulları'dan Bakan'a: "Urla ve Dikili Belediye Başkanlarından atamalar karşılığında ciddi miktarda para aldığı iddia ediliyor…"

Ege Postası'ndan Mithat Umutoğulları, köşesinden CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'a şok sorular yöneltti! Umutoğulları, Dikili ve Urla belediye başkan adaylarının atamasındaki detayları Bakan'a sordu!

A+A-

İzmir siyaset gündemi, Ege Postası'ndan Mithat Umutoğulları'ın köşesinden CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan hakkında sorduğu sorulara kilitlendi. Umutoğulları, Bakan'a "CHP kulislerinden sızan "atamalar karşılığı para" iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Murat Bakan... Urla ve Dikili Belediye Başkanlarından atamalar karşılığında ciddi miktarda para aldığı iddia ediliyor… Atamalar karşılığında para aldınız mı, aldıysanız miktarı ne kadar?" diye sordu.

İşte o yazıdan Murat Bakan detayları: 

*** Bu haftaki konumuz, CHP Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Rönesans Holding'in baş avukatı olarak bilinen Murat Bakan. "Saray'ın müteahhidi" diye tabir edilen bu holdingin gözde avukatı olma serüvenini merak edenler için kolları sıvadım, malzemeler zengin!

*** Çiğli'den Saray'a Uzanan Yol

Murat Bakan, bildiğiniz üzere, bir zamanlar sıradan bir avukattı.

Sıradan derken, Çiğli Belediyesi'nde icra dosyaları açıp, fakir vatandaşların cebinden "avukatlık ücreti" adı altında nasıl para koparıldığını anlatmakla bitiremeyiz. Bu konuyu da vatandaşların şikayetleri üzerine Çiğli meclis üyeleri meclis toplantısında gündeme getirmişti.  Peki ama nasıl oluyor da bir anda Saray'ın en gözde avukatı sıfatını kazanıyor?

*** Bir avukat, siyasetçi ve danışman olarak kazancının ne olduğunu İzmirliler olarak bilmek bizim hakkımız. Hele bir de Bakan'ın, maaşları bile ödeyemeyen bir belediyeye 14 milyon TL bağış yapacak kadar zengin olması, ortalığı karıştırıyor.

*** İcra Dosyaları ve Avukatlık Ücretleri: Acaba Bakan'ın zenginliğe ilk adımı, fakir halkın cebinden koparılan bu paralar mı?

*** Ve tabii ki, CHP kulislerinden sızan "atamalar karşılığı para" iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Murat Bakan... Urla ve Dikili Belediye Başkanlarından atamalar karşılığında ciddi miktarda para aldığı iddia ediliyor…

*** Atamalar karşılığında para aldınız mı, aldıysanız miktarı ne kadar?

Yazının tamamı bu linkten okuyabilirsiniz: https://www.egepostasi.com/yazar/Izmir-de-Bir-Seffaflik-Arayisi-Murat-Bakan-in-Bilinmeyenleri/113374

Murat Bakan'ın attığı tivitlerden bazıları Google görselde:

5aa81164-0fe4-462f-8e2a-00ff7f0ac9fc.jpegbefc2052-9599-4e08-ab2b-49c6ed2a4c11.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.