Turgutluspor genel kuruluna da hile karıştırmış…

Turgutluspor genel kuruluna da hile karıştırmış…

Turgutluspor genel kuruluna da hile karıştırmış…

A+A-

TARİŞ PAMUK BİRLİĞİ GENEL KURULU’NDA YAPTIĞI HÜLLE ORTAYA ÇIKAN “HİLECİ” BAŞKAN FARUK AYDIN’IN DİVAN BAŞKANLIĞINI YAPTIĞI TURGUTLUSPOR GENEL KURULUNA DA HİLE KARIŞTIRDIĞI MAHKEME KARARI İLE TESCİLLENDİ.

TURGUTLU 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ, HİLE YAPILDIĞI ANLAŞILAN TURGUTLUSPOR GENEL KURULUNDA ALINAN TÜM KARARLARIN İPTALİNE KARAR VERDİ.

18 Ocak 2024 tarihinde yapılan TARİŞ Pamuk Birliği seçiminde, seçme ve seçilme yeterliliğine haiz olmayan 40 civarında delegenin oy kullandığı ortaya çıkmış ve HİLELİ TARİŞ Pamuk Birliği seçimleri Bakanlık tarafından denetim ve inceleme altına alınmıştı.

Divan Başkanlığını Faruk AYDIN’ın yaptığı 01.12.2021 tarihinde gerçekleşen TURGUTLUSPOR Kulübü Derneği Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde de hile karıştırdığı ortaya çıktı.

Turgutluspor Kongresinde divan başkanlığı yapan Faruk AYDIN’ın, genel kurulda üyelikleri iptal edilmiş üyelere, üyeliklerinin devamı ve oy kullanmaları yönünde, “Toplu Yapılan Yeni Üyeliklerin ise Kabul Edilmemesi” yönünde karara imza atarak eski başkan Taner KESTANECİ’nin ayağını kaydırarak başkan seçilmesine engel olmuş, kendi yandaşı Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet DAŞKAN’ın seçilmesini sağlayarak usulsüzlüğe neden olmuştu.

Divan Başkanlığını Şaibeli Başkan Faruk AYDIN’ın yaptığı 01.12.2021 tarihli TURGUTLUSPOR Kulübü Derneği Genel Kurulu’nun hileli olduğu, dernek üyesi olmayanların, oy hakkı olmayanların genel kurula katılarak oy kullandıkları, Turgutlu 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2021/517 Esas sayılı dosyasında mahkeme kararıyla tespiti yapılarak, 01/12/2021 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında alınan kararların İPTALİNE karar verdi.

Bu gerçek olay, Faruk AYDIN’ın girdiği her seçimli genel kurulda hile yoluna başvurarak seçimlerde hile yapmak gibi bir özelliği olduğunu da ortaya çıkardı.

Demokratik seçimlere hile karıştıran bu şahsiyete artık dur deme vakti geldi.

TARİŞ Pamuk Birliği seçiminde seçme ve seçilme yeterliliğine haiz olmayan 40 civarında delegenin oylarının geçerli olup olmadığı yönünde inceleme başlatan Ticaret Bakanlığı’nın, hile yoluyla Tariş Pamuk Birliği seçimlerini kazanan Faruk AYDIN’ın daha önceki hülle şeceresi de göz önünde bulundurulduğunda, başkan seçildiği 18.01.2024 tarihli Tariş Pamuk Birliği Genel Kurulu’nun da İPTALİNE karar verilebileceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum