“Tüm ailenin mirasını üzerine geçirdi” iddiası…

“Tüm ailenin mirasını üzerine geçirdi” iddiası…

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın damadı Cem Armutlu hakkında aile bireylerinden şok iddialar.

A+A-

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın damadı Cem Armutlu hakkındaki şok iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Daha önce de adeta Didim Belediye Başkanı gibi tüm kontrolü eline geçirdiği, bununla beraber imar ve ihale konularında tüm kararları verdiği, buralardan yüklü miktarlarda şahsi menfaat temin ettiği, kurduğu hacker ekibiyle siber saldırılar düzenlettiği, belediyede mobing yoluyla çok sayıda personeli sürme veya iş bırakmaya zorladığı, kendi kurduğu kadroyla adeta ilçede tek söz sahibi gibi davrandığı yolunda pek çok iddialar ortaya atılan Hatice Gençay'ın damadı Cem Armutlu hakkında bu kez ağır suçlamalar aile içerisinden geldi.

“TÜM MİRASI ÜZERİNE GEÇİRDİ…” “SUÇ GRUPLARIYLA İLİŞKİLERİ VARDI”

Aile bireylerinin Aydın Şafak Gazetesi'ne ulaştırdığı bilgilere göre; Cem Armutlu’nun diğer kardeşlerinin bilgisi olmadan parayı kendi hesabına aktardığı, tüm mirasın ise ortadan yok olduğu iddia edilirken, “Dedemizin vefatından sonra büyükannemizden kalan mal varlığı, tüm kardeşler arasında adil olarak bölünmeliydi. Ancak Cem Armutlu diğer kardeşlerin hiç bir bilgisi olmadan parayı kendi kontrolündeki hesaba aktardı. Diğer kardeşler paranın akıbetini sorduğunda, tüm mirasın ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Bu aile içerisinde derin çatışmalara yol açtı” ifadeleri kullanıldı.

Damat Cem Armutlu'nun hakkında kendi yakınları tarafından ortaya atılan ve mahkemelere kadar intikal ettiği öne sürülen iddialara göre, olaylar zincirine yönelik ihbarlar şu şekilde devam ediyor; “Bu olaylar aile içinde sadece güveni yok etmekle kalmadı, derin çatışmalara da yol açtı. Ailenin itibarı da ciddi şekilde zedelendi. Kendi annesi dahi bu olaydan sonra oğlundan uzaklaştı. Çünkü aile içinde derin kırılmalar yaşandı. Hakkı gasp edilen kardeşler, ihanete uğradıklarını düşünüyorlar.” Damat Armutlu hakkında sadece anne tarafı değil baba tarafından da çok sayıda kişinin mağdur edildiğini belirten aile yakınları, ifadelerini şöyle sürdürüyor; “Baba tarafından bazı akrabaları da Cem Armutlu tarafından dolandırılmıştır. Bunun yanı sıra geçmişte bazı suç gruplarıyla sorunlar yaşadığı bilinmekte, bu nedenle mirası zimmete geçirdiği düşünülmektedir.”

EVLİLİĞİ NÜFUZ KAZANMA AMAÇLIDIR, KAYINVALDESİNİN SİYASİ NÜFUZUNU SÖMÜRÜYOR…

Cem Armutlu'nun yakınları tarafından ulaştırılan ihbarların içerisinde, kamuyu yakından ilgilendiren bazı önemli iddialar da özellikle vurgulanıyor. Armutlu'nun Hatice Gençay'ın kızıyla olan evliliğinin aşk veya sevgiye dayalı olmadığına vurgu yapılarak, “Cem'in evliliği aşk için değil, tamamen taktiksel nedenlerle ve nüfuz kazanmak içindir. Cem eşinin sağlık sorunlarını kasıtlı olarak kullanmakta ve bu durumu kayınvaldesinin siyasi gücünü kullanmak için sömürmektedir. Miraslarını üzerine geçirdiği kardeşleri haklarını aradığında onlara küçümseyici tavırlar sergiliyor, verdiği sözleri de tutmuyor” deniliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.