Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, tedavi amaçlı uyutulurken, kimler şimdiden koltuğuna göz dikti?

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, tedavi amaçlı uyutulurken, kimler şimdiden koltuğuna göz dikti?

CHP'li Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, doktorları tarafından tedavi amaçlı uyutulurken; kimler neyin pazarlığı için Torbalı'da toplantı gerçekleştirdi?

A+A-

CHP'li Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, 6 mart gecesi oturduğu apartmanın alt dairesinde çıkan yangın dumanından çok etkilenmiş, eşi ve çocukları Torbalı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelerden sonra yeniden sağlıklarına kavuşmuşlardı. 

Yangın olayında dumandan etkilenen 7 kişi arasında bulunan Başkan Uygur'un hastanedeki tedavisi 6 gün sürmüş ve ardından taburcu edilmişti. 

Başkan Uygur, 14 Mart günü dumandan etkilenmeye dayalı yeniden solunum yetersizliği yaşayınca bu defa Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırılmıştı. 

Halen tedavisinin Ege Üniversitesi Hastanesi'nde devan eden Başkan Uygur'u doktorlarının tedavi amaçlı yoğun bakımda uyuttukları belirtiliyor. 

Öncelikle Başkan Uygur'un bir an önce sağlığına kavuşup görevinin başına geçmesini en az Torbalı halkı kadar bizlerde diliyoruz...

Torbalı siyaset kulislerinde ve Meclis Üyelerinin konuşmalarından sızan bilgilere göre; önceki hafta sonu bir grup CHP'li büyük siyasetçiler, çok zengin bir siyasetçiye ait çok özel bir yerde bir araya gelip Başkan İsmail Uygur'un sağlık durumundan yola çıkarak; gelecek günlere yönelik olası gelişmeleri kendi lehlerine kontrol altında tutmak adına masaya yatırmışlar! (Türkçesi, doğmamış çocuğa don biçmeye kalkmışlar.)

Böylesi bir toplantının etik olup olmadığını sorgulamak bizim haddimize değil, öncelikle CHP İzmir Başkanlığı ve CHP Genel Merkezine düşecektir!

Ayrıca; bu toplantı Örgütlerden ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'a bildirilmiş midir? 

Toplantıya 3 akıllı telefonda da sipariş verilince katılmış oluyor!

Toplantıda ne yapacakları belli olmayan kritik 3 belediye meclis üyesi için 3 akıllı telefon sipariş ediliyor ve iddialara göre gelen telefonlar o meclis üyelerine hediye ediliyor!

Tanesi 15 bin lira olduğu belirtilen telefonların sipariş verilip toplantı yerine getirilip dağıtıldığı dahi Torbalı siyaset kulislerinde konuşulan iddiaların arasında yerini koruyor!  

Hal böyle olunca; bu toplantıya katılanların kimler olduğunu başta Torbalı CHP ilçe olmak üzere; ortaya çıkarmak İzmir İl Başkanlığı'nın görevi değil midir?

Kimler kendilerini CHP İzmir İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezi'nin üstünde görmektedir?  

Soru; telefon hediye edilen meclis üyeleri kimlerdir? 

Kritik dedikleri meclis üyeleri arasında Cumhur İttifak'ından olanlar var mıdır?

 

Bu haberimize ilişkin  FLAŞ detaylar için Telegram Haber'i izlemeye devam ediniz... 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.