Tireliler dertlerine yansınlar! Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi ÇED ve Ulaşım Planı ihaleleri Mart ayında verilmiş...

Tireliler dertlerine yansınlar! Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi ÇED ve Ulaşım Planı ihaleleri Mart ayında verilmiş...

Karateke köylüleri ile Tirelilerin tepki gösterdikleri Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinin yapımı için ön hazırlıklar İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile şirketlere çoktan verilmiş!

A+A-

Telegram Haber, İzmir Büyükşehir Belediyesinin, Tire'nin Karateke köyünde, Karateke Köyü Sulama Kooperatifi tarafından Büyükbaş Hayvan Çiftliği yapılması planlanan mera arazisine Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yapımı için ÇED başvurusunda bulunduğunu belgeledi!

Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi için Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu, projenin bölgede gerçekleşmesinin tarım ve hayvancılık faaliyetlerine önemli ölçüde zarar vereceğine dikkat çekerek tepki göstermişti. Köy Muhtarı Erkan Tutkaç ise köye yürüme mesafesinde olan bir mera arazisine çöp tesisi kurulmasını uygun olmayacağını savunmuştu.

Karateke köylüleri, Tire halkı yapılmasını istemedikleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması istenilen Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi için, ÇED raporu alınması ve ulaşım için yol planları ihalelerinin Mart  ayında yapıldığı ortaya çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ÇED raporunun alınması için 18 Mart'ta, yol ulaşım planları içinde  24 Mart'ta yüklenici şirketlerle sözleşme imzalamış!

İŞTE İHALE BELGELERİ:

2292929.jpg

11111111.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.