Tire Belediye Başkanı Duran'ın İttifak Ortağı CHP'li Başkan Yardımcısı Hızlı'yı görevden alamaz iddiası!

Tire Belediye Başkanı Duran'ın İttifak Ortağı CHP'li Başkan Yardımcısı Hızlı'yı görevden alamaz iddiası!

Telegram Haber'in dün "CHP'de Genel Başkan hakkında 'DALGA' geçmek serbest mi?" başlıklı haberinin yankıları hala Tire'de sürüyor...

A+A-

CHP'li Tire Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Hızlı, önceki gün yapılan Tire Belediyesi Meclis toplantısında, Kılıçdaroğlu'nun çiftçiler için Urfa'da söylediği bedava elektrik verilmesi talebiyle ilgili "Füzyon çalışmalarını yapalım. Soğuk füzyonu gerçekleştirip elektrik üretirsek değil çiftçilere Tire'de herkese bedava elektrik verelim. Hatta üzerine elektro gitar da veririz çok güzel eğlensinler. Gayri ciddi önerilerle burada bizim vaktimizi alıyorsunuz" demişti.

Aynı zamanda Tire Belediyesi'nde Siyasi Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten CHP'li Meclis Üyesi Hızlı'nın Meclis'teki konuşması sosyal medyayı sallarken; Tire'de "GÜNÜN ADAMI" olduğu aktarıldı.

Tire Belediyesi ile ilgili yoğun bilgi akışına da neden olan Hızlı'nın bu haberi, beraberinde pek çok iddianın da haber merkezimize taşınmasına neden oldu!

Köy mallarının satılmasından, yandaşa peşkeş çekilme iddialarını elektronik ortamda ileten Tireli okurlar, aynı zamanda CHP Tire İlçe Başkanlığı'nın ve Tire Belediye Başkanı S. Atakan Duran'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında adeta Meclis'te dalga geçen Gökhan Hızlı hakkında ne gibi bir işlem yapacaklarını merakla beklediklerini ifade ettiler!

Tire kaynakları, Belediye Başkanı Duran'ın İttifak ortağı Meclis Üyesi Gökhan Hızlı'yı Siyasi Başkan Yardımcılığı görevinden alamayacağını öne sürdüler!

Tire kaynakları, Hızlı'nın serbest meslek erbabı olduğunu (Avukat), Başkan Duran'ın eşinin de Hızlı'nın ofisinde çalıştığını gerekçe olarak gösterdiler!

Öte yandan DSP kökenli atama CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan'ın partisinin genel başkanı ile alay eden Meclis Üyesi Gökhan Hızlı hakkında ne yapıp yapmayacağı Tire kulislerinde hala merakla beklenilen konuların başında yer alıyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.