Telegram'ın haberi Aydın BŞB'de yine panik yarattı!

Telegram'ın haberi Aydın BŞB'de yine panik yarattı!

Telegram Haber'in "Aydın'ın Türkiye çapındaki başarılı belediye başkanı Çerçioğlu'nun yeni kurtarıcılar arayışında olduğu bildirildi!" başlıklı haberi, Başkan Çerçioğlu'nu kurmaylarını odasında toplamasına neden oldu!

A+A-

Telegram Haber, gün içinde Aydın BŞB içinden gelen bilgileri "Aydın'ın Türkiye çapındaki başarılı belediye başkanı Çerçioğlu'nun yeni kurtarıcılar arayışında olduğu bildirildi!" başlığıyla yayımlamıştı...

Aydın BŞB çok özel kaynağın aktardığı bilgilerin içinde flaş detaylarda bulunuyordu!

Türkçesi, Anadolu insanının "ok yaydan çıktı" diyebileceği konuları içeren bilgilerde yer alıyordu...

Özellikle ASKİ Çetesi elemanlarının personelin duyacağı şekilde yaptıkları yorumlar, merak buyurmasınlar dakika dakika, saat saat elektronik ortamda onlarca namuslu, ahlaklı, vatansever ASKİ çalışanları tarafından gönderiliyor!

Dün olduğu gibi bugünde Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ASKİ Çetesi'nden kurtulması ve milyonlarca lira kamu zararının ortaya çıkarılması için Aydın Cumhuriyet Başsavcılığına "SUÇ DUYURUSU"nda bulunmasını önermiş ve hala da ısrarla bu önerimizin arkasında durduğumuzu da buradan belirtiyoruz!

Ya da sayın Çerçioğlu, buyursunlar "ASKİ'de ÇETE falan yoktur. Su faturaları silinmemiştir. Milyonlarca liralık kamu zararı yoktur desin!"

Dediği an nelerin olacağını sanırım sayın Çerçioğlu bizden çok daha iyi biliyordur diye düşünüyoruz! Yoksa neden yeni "derin" ve "serin" kurtarıcı arayışlarına başlasın ki?

Sayın Çerçioğlu, çok sevdiğinden mi Genel Başkanını Aydın'a davet etti? Saf olmayalım! Başkan Çerçioğlu'nun yaptığı her hamlenin arkasında ASKİ, Asfalt, Süpürme, Litera, Küre vb. gibi onlarca ve milyonlarca liralık yolsuzluk dosyalarından kurtulmak yatmaktadır! Erken seçim naraları falan da hep bu yolsuzluk dosyaları yüzünden! CHP iktidara gelirse, yargıya baskı yapılacak, yolsuzluk dosyaları zaman aşıma uğrayacak ve ondan sonra sen sağ ben selamet! 

O bir defa olur ve o da CHP'nin siyasi tarihinde "Kara Bir Leke" olarak durmaktadır! Bkz. TCK 235'te indirime gidilmesini TBMM'ye kim getirdi?

CHP..! 

2013'ün o gününe kadar TCK 235 kimlerin korkulu rüyasıydı? Yolsuzluk yapanların! Peki, TCK 235'te indirime gidilmeseydi, şu an en az 3-4 tanesi Milletvekili olan kişiler bugün siyasetin, CHP'nin içinde olabilir miydi?

Soruyoruz;

Sayın Çerçioğlu, Akyaka'daki otele kimlerin gittiğini, neden gittiklerini, kimle buluştuklarını, kimlerin otele şoförlerinin kayıt yaptırdıklarını, kimin kredi kartından yediklerinin içtiklerinin dahi ödendiğini siz bilmiyorsanız; daha da biz ne diyelim!!!???

Neyse... Tekrar gün içindeki haberimize dönersek... Telegram'ın her Aydın BŞB ile ilgili haberlerinin anında en az 10 çıktısının alınıp, yetkili etkili kadrolara dağıtıldığını biliyoruz... Fakat, bu haberimizin ardın sayın Başkan Çerçioğlu, anında Başkanvekili Evrim Karakoz ve Genel Sekreter Ertuğrul Yamen'i odasına davet etmiş!

Her halde gündemlerinde "Dün Köşk'e çok yağmur yağmış arkadaşlar, gidelim çilek tarlaları zarar görüp görmediğine bir bakalım" yoktur!

Öyle değil mi?

Ayrıca; çok kötü de bir huyumuz var...! Bilgi/belge akışlarını da zamansız, mekansız değil, "danışarak" kaleme alıyor, "Motorları maviliklere süreceğimiz" günlerin de yaklaştığını biliyoruz! 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.