Telegram Haber yazdı, Tire belediyesi mesai bitmeden uyanık müteahhittin reklam tabelasını indirdi!

Telegram Haber yazdı, Tire belediyesi mesai bitmeden uyanık müteahhittin reklam tabelasını indirdi!

Uyanık müteahhittin totemi, Telegram Haber'in haberinin üzerinden 3-4 saat geçtikten sonra Tire belediyesi tarafından indirildiği bildirildi!

A+A-

Telegram Haber, öğle öncesi yayımladığı özel haberinde; Tire belediyesinin pazartesi günü yapılan meclis toplantısında belediye arsasının satışına ilişkin komisyona gönderilen dosyasını açmıştı...

Öğle öncesinde yayımladığımız "Belediyecilikte son tango! Tire belediyesi arsa satışı ihalesine dahi çıkmadan talipli müteahhit tabelasını dikti iddiası... Belediyecilikte son tango! Tire belediyesi arsa satışı ihalesine dahi çıkmadan talipli müteahhit tabelasını dikti iddiası..." başlıklı haberimizde; meclis toplantısında komisyona gönderilen "kupon arsa"ya ilişkin gelişmeleri aktarmıştık...

Haberimizde; "Arsanın, Tire belediyesinin en kıymetli ve ilçedeki ender imarlı yerlerinin başında geldiğini belirten Tire kaynakları, "Müteahhit arsaya talipli olmasaydı, bu tabelayı belediyenin arsasına dikmezdi! Belediye arsasının yanında mülkiyeti özel kişilere ait arsalar var. Bu arsalara ilişkin müteahhittin satın alması söz konusu bile değil. İsmini şimdilik vermemizin doğru olmayacağını düşündüğümüz ve belediye arsasına bitişik Tireli bir bayan arsa sahibi, malını henüz hiç bir kimseye satmadı." dedi."

Haberde; ihaleye dahi çıkarılmamış Tire belediyesi arsasına talipli müteahhit tarafından projeye ait reklam toteminin dikildiğini ortaya çıkarmış, arsanın bu müteahhitte peşkeş mi çekileceği konusuna dikkat çekmiştik!

Tire kaynaklarımız, haberimizin üzerinden 3-4 saat geçtikten sonra öğleden sonra uyanık müteahhittin diktiği reklam totemin Tire belediyesi tarafından indirildiğini belirttiler!

adsiz-017-001.jpg

İşte henüz ihalesine dahi çıkılmamış Tire belediyesi arsasına uyanık müteahhit tarafından dikilen reklam toteminin haberimizden önceki hali: 

94a29ebc-94bb-470d-8e9c-bbd64af1caa4-002.jpg

Totemin haberimizin üzerinden 3-4 saat geçtikten sonraki hali:

totem.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.