Soyer'in "yatırım" pankartları Kocaoğlu'nu bile akşam akşam güldürdü!

Soyer'in "yatırım" pankartları Kocaoğlu'nu bile akşam akşam güldürdü!

Dönemin Y-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından sata sata 10 yılda bataklığa çevirip bıraktığı Seferihisar'dan adeta yakasından tutulup kurtarılarak İzBB başkan adayı yapılan Mustafa Tunç Soyer'in belediyecilik başarıları, 4.5 yıl sonra pankartlarda

A+A-

Dünyanın hiç bir mezra "destimanı" bile böylesi bir hesap hatasının içine düşememiştir!

İzBB başkanı Mustafa Tunç Soyer'in gün içinde İzmir'in pek çok ana yerlerine astırdığı falanca, feşmekanca işleri yaptığına ilişkin hizmet afişleri, deyim yerindeyse 4.5 yıldır sesi soluğu hissedilmeyen ve 15 yıl İzBB'yi "aslanlar" gibi yöneten Aziz Kocaoğlu'nu bile gülme krizlerine soktuğu bildirildi!

Anadolu insanının "ya bunlar dayak yememiş ya da hesap yapmasını bilmiyorlar" dediği cinsinden MTS'nin F.Altay-Narlıdere Metro hattına ilişkin 287 Milyon Euro yatırım yaptık diye astırdığı pankartlarının gerçek hikayesi ve MTS'nin siyasi hayatının "OF" olduğu haber, Telegram Haber farkı ile TÜM METRO ihale BELGELERİ ile geliyor!
Ha... Bizden duymuş olmayınız ama, 19 Aralık 2023 akşamı saat 21:00 itibari ile MTS'nin ne İzBB'ye ne de bir ilçe belediyesine başkan adayı olmayacağının altını çiziyoruz! 
İzBB adayı mı?
Belli oldu da ondan!

Tüm detaylar yarın... Belgeli geliyor...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.