Soyer'in 'Tepe'si çöktü!

Soyer'in 'Tepe'si çöktü!

Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olur olmaz İzmirlilere sunduğu "en büyük" projeleri arasında yer alan ve adını "Pagos" koyduğu Kadifekale pazarının en son halini Ak Parti Konak İlçe Başkanı Başdaş çektiği video ile ortyaya koydu!

A+A-

Pagos... Rumca bir sözcük... Türkçe karşılığı "Tepe"...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in günlerce dile getirdiği, reklamcı İzmir medyasının aylarca kelime anlamını dahi bilmeden haber yaptığı projenin adıydı Pagos...

Pagos... Ak Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş'ın da gündemine girmiş!

Başdaş, Pagos'un... Türkçesi, "Tepe"nin çöktüğü öne sürmüş! 

Başdaş, "Pagos çöktü!!!" diye çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı!

Anadolu insanının "Hakı, b.kunu kurtarsa gam yemiyeceğim" şeklinde özetleyeceği bu durum karşısında; Ak Partili Başdaş, altı üstü üretici pazarı olan ve proje olarak kopartılan fırtınaların ardından gelinen son noktayı çektiği video ile gözler önüne sermiş oldu!

İŞTE BAŞDAŞ'IN PAYLAŞIMI VE VİDEO: 

"Yine bir proje ve yine hayal kırıklığı…
İzmir Büyükşehir Belediyesinin büyük proje olarak açıkladığı PAGOS Üretici Pazaryeri çökmüş durumda. 30 ilçeden sürekli servisler kaldırarak Pagos’u ayakta tutmaya çalışırken servisler boş olarak ring yapmakta. Büyük proje, muhteşem proje diyerek Kadifekale’ye çıkan tüm yollara koca levhalar yaptırıp, reklam panolarını donatan Büyükşehir Belediyesi, İzmir’in ve İzmirli’nin parasını boşa harcamakta, çarçur etmeye devam etmektedir. 
Demek ki neymiş iş proje yapıyorum diyerek işi şova çevirmekte değilmiş. Önemli olan sürdürülebilir ve hayata geçirdikten sonra da halkın ve esnafın maximum derecede fayda sağlayabileceği işler çıkarmaktaymış. İzmir sizin proje üretmenizi beklemiyor artık. Çünkü her seferinde sonuç hüsran. Siz sadece Ak Belediyelerden ilham alsanız, hatta 2024’e kadar yaptıklarını yapsanız yeter. Sonrasında Ak Parti olarak gönül belediyeciliği ile biz zaten yaparız."

Dip not: Birileri Başkan Soyer'in kulağına bu Rumca "Pagos" kelimesini üflemediyse; Türkçemizin ve Kadifekale'nin suyu mu çıktı da bu isim konuldu o zaman?  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum