Soyer'in süslü püslü projelerinden "Masal Evleri" kapatılıyor!

Soyer'in süslü püslü projelerinden "Masal Evleri" kapatılıyor!

Önceki İzBB başkanı Mustafa Tunç Soyer'in ruh halini ve İzmir'i lunapark gibi yönetim anlayışını belgeleyen "Masal Evleri" kapatılıyor!

A+A-

Bilindiği üzere; önceki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer'in tıpkı Seferihisar'da olduğu gibi; İzBB'de "sata sata" belediyecilik faaliyetlerini sürdürmüştü... Bu bağlamda; İzBB'nin toplamda 1200'e yakın taşınmazını satmış, utanmadan bir de İzmir'in güzide medyasına "1 Milyarlık kaynak yarattım" açıklamasında bulunarak, çok büyük bir matah işlemişcesine gerine gerine öğünmüştü!
Soyer'den geriye öylesine tepesi delik projeler kaldı ki; her birinin zaman içinde tarih olacağını düşünüyoruz!

Temsil, İZTARIM batmış durumda!
Hayatında yarım kilo peynir satın almayı dahi becerememiş soytarıları mozzarella peyniri yapacağım sevdasına kırk defa İtalya'ya gönderirsen olacağı budur!
Karı-koca Soyer'lerin İzmir'e açtıkları yaraların da kolay kolay kapanacağını düşünmüyoruz... Fakat, karı-koca Soyer'lerin de hesap verecekleri günlerin yaklaştığını düşünüyoruz!
Kuzey'de ve Güney'de köylülerin İZTARIM'a döktükleri koyun-keçi sütlerinin parası en iyimser şekliyle 2 aydır ödenmiyor! Seferihisar'ın bazı köylerinde bu durum 4 aya çıkıyor! 
Türkçesi, İzBB Başkanı Cemil Tugay'ın İZTARIM'ı ayağa kaldıracağım demek gibi bir lüksü bulunmuyor! İZTARIM kara delikten beter! Çıkar yolun da İZTARIM'ın işletilmesini güçlü bir kooperatife kiraya vererek bu bataktan kurtulmaktır diyoruz! Dünyanın bir numaralı süt ürünleri CEO'sunu da İZTARIM'ın başına getirseniz; 35 saniye sonra önce İzmir'i ardından Türkiye'yi terk eder!
Soyer'lerin İzmir'e ve İzBB'ye verdikleri zararları ortaya çıkarmaya devam edeceğiz dedikten sonra; Masal Evlerinin kapatılacağını buradan duyurmuş olalım!
Su basman temeli atılmadan ev yapılır mı? Yapılmaz! Yapılırsa, depremi beklemeye kalmaz, en küçük bir fırtınada ortada ne evin çatısı ne de kendisi kalır... 
İşte Soyer'in böylesi su basman temeli dahi olmayan projelerin başında Masal Evleri geliyordu... Edinilen bilgilere göre; Masal Evleri tarih oluyor...  Masal Evleri, başta Tasarruh Tedbirleri Paketine de uymuyor! Çünkü, çoğunun kiralık olduğu belirtiliyor! 
Kiralık olması da çok doğal değil mi?
Soyer, sata sata İzBB'de yer mi bıraktı?
Yahu İzBB'nin 30-40 tane WC'sini dahi işletmekten aciz hale getirilen Grand Plaza, ihale ile bu WC'lerin işletmesini İstanbulluya vermedi mi? İstanbulluya da WC işletme paraları Kocaoğlu döneminde Uzundere'de yapılan sosyal konutlardan daireler trampa yapılıp, şirkete tapuları verilmedi mi?
Böyle bir rezil belediyecilik anlayışı olabilir mi?
İhale ile WC işlettirmek!
Daha neler çıkacak neler... 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.