Soyer'in başarıları sosyal medyada 'TT' oldu!

Soyer'in başarıları sosyal medyada 'TT' oldu!

Her yıl milyonlarca lirayı sosyal medya şirketlerine harcayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bakalım Başkan Tunç Soyer'in "TT" olmasını nasıl açıklayacak?

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter üzerinden düzenlenen "En kötü CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı" anketinden birincilikle çıktığı paylaşıldı!

Soyer'in yüzde 55'lik başarısını, yüze 23'le Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yüzde 12 ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve yüzde 10'la Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in izlediği görüldü!

0fc12971-f395-43b8-971b-3286e80124e3.jpg

Öte yandan Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkanvekili Özgür Hızal'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, sosyal medya gündeminde yer alan ilk 10 konu arasına girdiği kaydedildi!

Ak Partili Hızal, paylaşımında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi İzmir Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer'in her yıl İzmir Büyükşehir Belediyesine 300 milyon liralık satış gerçekleştirdiğini öne sürdü!

Hızal, "Neptün Hanım, Belediye dışında hiç bir yer ile çalışmıyor" diyerek, satışları ret ettiğini de şöyle dile getirdi: "Bu şaibeli ticareti reddediyorum." 

Neptün Soyer'in Köy-Koop üzerinden gerçelşetirdiği bu satışlar, kör gözün içine sokarcasına devam ederken, başta CHP Genel Merkez yönetimi neden bu satışların doğru ya da yanlış olduğu hakkında en ufak bir araştırma yapmaktan korkar?   

Hiç bir şey bilmiyorsanız çıkın o zaman "onayladığınızı" kamuoyuna deklare ediniz!

Peki, hukuki bakımdan da araştırılması gereken bu satışlar, devletin gözünden kaçmış mıdır? Yoksa, devlet gereğini yerine getirmek için düğmeye basmış olabilir mi?

Neptün Soyer, en son geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediyesine 23 milyon liralık doğrudan bir süt satışı gerçekleştirmişti. 

 

624fd6af-0368-4ba8-a5e9-9163e370e9d6.jpg

Not: Haberde, sosyal medya takipçilerinin yorumlarına yer verilmemiştir!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.