Soyer, Fuar açılışına İzmir milletvekillerini davet etmeyi unuttu mu?

Soyer, Fuar açılışına İzmir milletvekillerini davet etmeyi unuttu mu?

Mustafa Tunç Soyer... Çelik, Aslan ve Yücel'in "Aslanoğlu" çıkışını gölgelemek için mi CHP'li milletvekillerini Fuar açılışına davet etmedi?

A+A-

aa-20230901-32052864-32052852-izmir-enternasyonal-fuari-92-kez-acildi-001.jpg

aa-20230901-32052864-32052845-izmir-enternasyonal-fuari-92-kez-acildi-001.jpg

57990.jpg

AA, bu fotoğrafları "İzmir Enternasyonal Fuarı 92. kez açıldı" başlıklı haberinin yanında abonelerine servis etti... AA abonesi Telegram Haber'de Fuar açılış haberini manşetten okurlarına duyurdu...

Fotoğraflara bakıldığında; İzBB Başkanı Mustafa Tunç Soyer'in partisinin ve İzmir Milletvekilleri tarafından yalnız bırakıldığı kanısına varabilirsiniz...
Peki, kazın ayağı öyle midir acaba?
İzmir siyaset kulisleri dünden beri 3 İzmirli siyasinin adları ile çalkalanıyor; CHP İzmir il başkanlığı da 7.7 şiddetinde sallanıyor...
Neden mi?
O 3 İzmirli ismi sıralayalım... Devrim Barış Çelik... CHP MYK Üyesi... Ednan Aslan... CHP İzmir Milletvekili... Deniz Yücel... CHP İzmir Milletvekili...
Bu 3 isim, ne mi yaptılar?
Ortalığı mı karıştırmışlardı?
Hayır!!!
Partilerinin ve İzmir'in siyasi hakkını, hukukunu korumak ve önümüzdeki yerel seçimlerde de CHP'nin İzmir'de başarılı olması adına; Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına çıktılar ve yerel seçimlere Şenol Aslanoğlu'nun İl Başkanlığına gidilmeyeceğinin altını 10'luk YAĞLI BOYA FIRÇASI ile kalın kalın çizdiler!

Türkçesi, Kılıçdaroğlu'na İZMİR GERÇEKLERİNİ anlatılar ve Aslanoğlu'nun içi incilerle dolu dosyasını önüne koydular!

Doğal olarak Şenol Aslanoğlu da bu gelişmeler karşısında sessiz kalamadı bir tarafıyla esip gürledi, öbür tarafıyla da medyacıların yardımlarıyla mağduru oynamaya başladı!
Aylar öncesinden Şenol Aslanoğlu'nun "seçilmiş" İl Başkanlığı mücadelesinin altında, Balçova Belediye Başkanlığına adaylığın yattığını yazmış, işaret alması durumunda da İl Başkanlığına aday falan olmayacağını öne sürmüştük!
Dün nasıl ki Şenol Aslanoğlu ile CHP'nin İzmir'de başarılı olmasının mümkün olmadığı yönünde yazdıklarımız; bugün Çelik, Aslan ve Yücel'in Aslanoğlu çıkışıyla teyit edilmedi mi???

chp-izmir-il-baskani-senol-aslanoglu-il-kongr-16285616-amp.jpg

Şenol Aslanoğlu dün İl Başkanlığına adaylığını açıkladı... Fotoğraflara bakıldığında; Soyer ve Batur arasına oturmayı tercih etmiş! 
Öncelikle; Soyer ve Batur'un örgüt tabanında karşılıkları var mı?
Anadolu insanının sözüdür: "Gün doğmadan neler doğar!"
İl kongresinin tarihi 16 Eylül... 
Daha çok uzun bir süre var...
Başka bir deyişle; kimlerin ak, kimlerin kara olduğunun ortaya çıkması için epeyce bir zaman var...
Yalnız, Aslanoğlu'nun adaylık açıklamasındaki fotoğraflarda İZBETON'cuyu aradık... Göremedik... 
Temsil, fotoğraf karesi Nalbantoğlu, Özuslu, Kaya'dan oluşsaydı, çok daha bir anlamlı olmaz mıydı? 
İlginç olan... CHP'nin 10 Milletvekilinden 2 tanesi ile bir MYK Üyesi "Aslanoğlu" kaygılarını dile getirmiş olmaları! 
Zaten 1. sıraya konulan "ithaller" de ciddiye alınmadığında, elde kalıyor 6 vekil... Son gelişmelere göre, Murat Bakan da 6'dan düşülmesi gerekiyor!... Neden mi? Şimdilik yazmayalım... Ednan Aslan anlamıştır!

Sonuçta CHP'nin İzmir'de 10 vekili var... Fuar açılış fotoğraflarında hiç birisini göremedik... Peki, bu görsel neyin habercisi olabilir? 
Şenol Aslanoğlu'nun "of" olacağına işaret olabilir mi?
Ya da MTS'nin yeniden aday gösterilmeyeceğine?
Her şeyden önce; bu saatten sonra başta Kemal Bey'in İzmir özelinde zerre kadar hata yapma lüksü yok! 
Taban, zaten burnundan soluyor! 
Kemal Bey kalkar 1. Etap Aslanoğlu'nu, 2. Etap Soyer'i dayatmaya kalkışırsa; olacakları bugünden düşünmek bile istemiyoruz!
Kemal Bey, Aslanoğlu konusunda da o meşhur "Dersimli" tavrını takınacaksa, bundan böyle İzmir'e ayak basmasına da gerek kalmaz, Belkahve'nin eşiğinde İZBETON'un avlusunda Aslanoğlu'nu da Soyer'i de bağrına basar, 200-300 işçinin önünde adaylıklarını açıklar ve gerisin geriye döner Ankara'nın yolunu tutar gider! 
Bu nedir arkadaş?
Bu kadar uyarıya karşın; bir Genel Başkan bu kadar hata yapabilir mi?
Partisinin emekçilerini bu kadar da koyun yerine koyabilir mi? 
Kemal Bey, siyasi hayatınız boyunca bir defalığına da olsa İzmir için "DOĞRU" bir karar vermeyi düşünür müsünüz?
Yahu... Bir insanın adının önüne 2015 yılından beri "İzmir MV" yazılacak... Partinin de Genel Başkanı olacak... Bırakın elle tutulmasını, cımbızla tutacağınız İzmir adına "DOĞRU" bir işi, kararı olmayacak! Var mı?  
Kemal Bey... Uğur Mumcu, yaşıyor ve bu kritik günlerde 24 saatini İzmir'de geçirmiş olsaydı...

wi-800.jpg 

Bu kitabının 2. serisinin adı, "CHP İzmir: Siyaset Ticaret" olurdu... 
Yeni Asır gazetesinden Erhan Gülenç, 40 defa yazdı CHP'nin İzmir'de siyasi finansının İZBETON'dan sağlandığını... Kemal Bey... Ve... Her yerde sizin de adınız kullanılarak CHP'nin İzmir siyasetini dizayn etmesi için İZBETON'cuyu görevlendirdiğiniz konuşuluyor... 
Peki, İZBETON'cuya böyle bir görev verdiniz mi vermediniz mi? 
Çıkın açıklayın!
Gevreğin 10 TL olduğunu dahi duyduğunuza göre; neden İzmir'de olup bitenlere karşı sesiniz çıkmıyor? 
Nedir İzmir'e karşı bu "HOR" tavrınız? 
İzmirliler ne yaptı size Kemal Bey? 
Ama, siz o kadar İzmirlileri ve partililerinizi üzdünüz ki; yarın sıfatlarınız silindiğinde İzmir'de yüzünüze bakanın da kalmayacağını bugünden belirtiriz!
Kemal Bey... İzmir'in gerçeklerini algılamanız için, İzmirliler ne yapsın? Başlarını örtüp size danışmanlık mı yapmaya kalkışsınlar? 
Hafta içinde Aydın'ın ne hale getirildiğini gördünüz değil mi? 
Adaylık açıklamanıza bile belediye işçilerinin dışında 100 tane vatandaş gelmedi... Aydın'ın kalbinde yürüdünüz, balkonlarında oturan vatandaşlardan 10 tanesi dahi kafasını çevirip "hay hay, kimler yürüyormuş" diye dönüp bakmadı bile... 
Aydın'da yaşadıklarınızdan hala bir anlam çıkaramadıysanız; demek ki İzmir'de daha gallabisini yaşamaya hazırsınız demektir! Çünkü, tüm bu gelişmelerin, partinin bu hale gelmesinin TEK SORUMLUSU ve İMALATÇISI, kusura bakmayınız ama, SİZSİNİZ!

Tekrar Fuar açılışına dönersek; Tunç Soyer ne zaman siyasetçi oldu da bizim de haberimiz olmadı!

Aslanoğlu'nun Koop başarıları ile devam edeceğiz... İş İnsanları koopçuluk deşifre mi oldu? Şimdi yeni moda "Halk Koop"lar mı? Kemal Bey'in kuluçkada bekletilen Halk Koop'lardan haberi var mı? 
Koop ve şirket kuruluşlarında "YEVMİYE" ile çalıştırılan isimler olabilir mi? O bayan kuruluşlarda "joker" görevi mi üsteleniyor? Vb...   


 



 
  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.