Son Dakika: Kuşadası ASKİ arşivindeki operasyon tam gaz devam ediyor!

Son Dakika: Kuşadası ASKİ arşivindeki operasyon tam gaz devam ediyor!

Telegram Haber, ASKİ Çetesini Kuşadası'ndan başlayarak 15 gündür aralıksız sürdüğü haberlerle deşifre etmeye devam ediyor...

A+A-

Aydın BŞB'nin Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) şirketinde her dümeni çeviren ASKİ Çetesi'nin bir haftadır ASKİ Kuşadası arşivinden çıkmadıkları bildirildi.

Son dakika içeriden gelen Kuşadası ASKİ bilgisine göre; ASKİ Çetesi'nin bir haftadır Kuşadası ASKİ arşivinde muammalı çalıştıkları bildirildi. 

Kaynağımız; arşivin hallaç pamuğu gibi aktarıldığını işaret ederek, "belge siliyorlar, yaptıkları pislikleri örtmeye çalışıyorlar, silinen milyonluk otel faturalarına kılıf arıyorlar" dedi. 

Öte yandan Aydın BŞB binasında da dün çok hareketli dakikaların yaşandığı bildirildi. A.Ö. adlı ASKİ yetkilisinin "naylon faturaları" kabul etmediği, Ozan Çavuşoğlu ve Hakan Olgaç'ı Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yemen ve Başkanvekili Evrim Karakoz'a şikayet ettiği, "ağzımı açarsam 10 dakikada ikisi de bitiririm" dediği belirtildi. 

BŞB kaynakları, "Yakında iç savaş çıkarsa şaşırmayınız! Şu an BŞB'de ASKİ Çetesine karşı korkunç bir tepki var. 3 gruba bölünmüş durumdalar. Herkes kendini kurtarmak için birbirlerini satmaya başladılar. ASKİ Çetesinin her türlü pis işlerinde kullandığı personeller konuşmaya başlarlarsa, ortalık toz duman olur! Çok büyük yolsuzluklar, vurgun var. Başkan da ASKİ Çetesine karşı en ufak bir yaptırım uygulayamıyor. Ama, o da biliyor bu işin ucunun kendisine de dokunacağını!" dedi.

Şimdiden 01:01'de yayına girecek olan çok özel naylon faturalar dosyası ile Kuşadası ASKİ dosyası haberimizi kaçırmayınız! 

Bizi izlemeye devam ediniz...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.