Solcu başkan Balaban "BİR" araç kiralama ihalesi ile Manisa ve Türkiye yerel yönetimler "rakamsal" rekorunu eline geçirdi!

Solcu başkan Balaban "BİR" araç kiralama ihalesi ile Manisa ve Türkiye yerel yönetimler "rakamsal" rekorunu eline geçirdi!

Türkiye'deki ilçe belediyeleri bazında "araç kiralama" ihalelerindeki rakamsal rekor, önceki Maltepe belediye başkanı Tuncelili Ali Kılıç'a aitti... Yunusemre belediye başkanı Semih Balaban bakın yeni rekorun sahibi nasıl oldu?

A+A-

Akıllara durgunluk getirecek Yunusemre belediyesi araç kiralama ihalesi analiz haberi Ertan Yıldız'ın kaleminden geliyor!

10 Yıllık AKP iktidarından sonra Manisa'nın Yunusemre ilçe belediyesi direksiyonuna geçen solcu başkan Semih Balaban, öyle bir rekor kırdı ki; okurken küçük dilinizi yutacaksınız!
İsimleri değişse de Yunusemre belediyesinde tek değişmeyen araç kiralama ihalelerini toplayan şirket oldu!
En son gerçekleştirilen 64 araçlık (FİLO FİLO) ihaledeki en ince detaylar bu analiz haberimizde!
İhaleci şirket, aynı zamanda sahibi olduğu hangi yancı şirketlerle 10 yıllık AKP'li başkanın dönemine damgasını vurmuştu?
Peki, CHP'li solcu Yunusemre belediye başkanı da "yok aslında birbirimizden farkımız" demek mi istiyordu bu ihale ile?
İhale için kaç şirket dosya almıştı?
Kaç şirket sözde GEÇERSİZ teklif sunmuştu?
İhaleyi kazanan şirketin dışında, diğer şirketler neden ihaleye geçerli teklif sunmamışlardı? (Ne şans, tek geçerli teklifi ihaleyi kazanan şirket vermiş!) 
İhalelerde bu kadar geçersiz teklif sunmak, adetten midir?
5 Yıl önce AYNI ŞİRKETTEN kiralanan araçlardan kaç tanesi bu ihalede tıraşlanmıştır?
5 Yıl önce bu şirket hangi isim altında ihaleyi kazanmıştı?
11 Yılda kaç şirket Yunusemre belediyesinin araç kiralama ihalelerini kazandı?
İhaleyi kazanan şirket, Maltepe belediyesi ihalelerinde (Telegram Haber tarafından) deşifre olduktan sonra mı Yunusemre ve diğer belediyelerde yancı şirketini devreye soktu? 
Bu ihalenin süresi 3 yıl...
Peki, solcu başkan, bu ihalenin hizmet sözleşmesi de 5 Eylül 2024 tarihinde başladığına göre; 3 yıl sonra da aynı paraya biteceğinin garantisini verebilir mi?
Solcu başkanın "Fiyat Farkları Kararnemesi"nden haberi var mıdır?
Başka bir deyişle solcu başkan, Manisa halkına bu ihale kapsamında "Yunusemre belediyesinin kasasından 3 yılda 1 MİLYARIN altında para çıkacaktır" diyebilecek midir? 
Bu ihale, Yunusemre belediyesinin yıllık bütçesinin yüzde kaçını yutacaktır?
Bakalım kaç tane önceki ihaleden bu ihaleye transfer İKİZ RUHSATLI araç çıkacak? Ya da Yunusemre belediyesi 5 Eylül 2024 tarihi itibari ile teslim aldığı araçlara ilişkin 64 aracın RUHSATLARINI tek tek açıklayabilecek mi? Bu cesareti gösterebilecek mi?

Bu ve buna benzemez onlarca soru ve analiz detaylarını ihaleizi.net farkıyla Ertan Yıldız'ın kaleminden yarın geliyor...

70706-kurtarildi-kurtarildi-kurtarildi-kurtarildi-kurtarildi-kurtarildi-kurtarildi-kurtarildi-kurtarildi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.