Söke TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özer'den sert açıklama: Hilekarların hileleri ortaya çıkacaktır!

Söke TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özer'den sert açıklama: Hilekarların hileleri ortaya çıkacaktır!

Bu gelişmelerin üzerine TARİŞ Pamuk Birliği Başkanlığı’na aday olan Söke TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer uzun süren sessizliğini bozdu.

A+A-

Tariş Pamuk Birliği’nin 18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen hülleli skandal genel kurulundan sonra göreve gelen yöneticiler, hülleyi örtbasa yönelik girişimlerde bulunularak, hukuksuz bir skandala daha imza atmışlardı. Hülleli seçimin açığa çıkmasıyla daha sonra geçmişe yönelik düzmece evrak düzenlenme skandalı da patlak vermişti.

Bu gelişmelerin üzerine TARİŞ Pamuk Birliği Başkanlığı’na aday olan Söke TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer uzun süren sessizliğini bozdu.

SÖKE Tariş sosyal medya hesabından paylaşılan ve ortaklara duyurulan kamuoyu açıklamasında, “hilekarların hileleri ortaya çıkacaktır” vurgusu yapıldı.

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, 18 Ocak'taki seçimli genel kurula hile karıştırmak isteyenler hakkında Bakanlıkça soruşturma başlatıldığını belirterek, çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceklerini söyledi.

İŞTE ÖZER'İN SOSYAL HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA:

“Tariş Pamuk Birliğinin 18/01/2024 tarihinde gerçekleşen hilelerle dolu skandal genel kurulunda kendi seçimlerini garanti altına almak adına Faruk Aydın ve Ali Şimşek tarafından organize edilen hileli delege belirlenmesi hususunda Bakanlığımız tarafından soruşturma başlatılmıştır.

Soruşturma neticesinde bu hilekarların hileleri ortaya çıkacaktır.

Şimdi de bu zaatı muhteremler kendilerine muhalif olan en başta Söke Kooperatifimizin delege sayısını düşürmek adına bir çok kooperatifin birlik üzerinden satışının gerçekleştirilmesi amacıyla satışı talep edilen pamukların müşterileri olduğu halde talep yoktur gibi absürt gerekçelerle satışını yapmayarak suç işledikleri gibi, muhalif kooperatifleri zor duruma düşürmeye çalışmakta, birliğe pamuk teslim etmemeleri için yıldırmakta ve ilk genel kurulda muhalif kooperatiflerin delege sayısını azaltmaya çalışmaktadırlar.

Hileyle oturduğunuz o koltuklarda tutunma çabalarınız nafiledir.

Gerçeğin kötü bir tarafı vardır. Bir gün mutlaka ortaya çıkar.

Türk tarımının yüz karası olabilecek uygulamalar neticesinde koltuklarını sağlama aldıklarını düşünenler, pamuk üreticisinin haklarını kimseye yedirmeyeceğiz.

Hileyle oturduğunuz o koltuklarınızdan hak ve hukukla kalkacak ve gideceksiniz. Haksızlıklarınız, hileleriniz nafiledir.

Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz.

Hilebazların, cambazların takipçisi olduğumuzu, hakka ve hukuka kim karşı duruyorsa hesabını soracağımızı kamuoyuna saygıyla ilan ederiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.