Söke belediyesi de ihale dünyasında Seyid'in "Standart"ını seçti!

Söke belediyesi de ihale dünyasında Seyid'in "Standart"ını seçti!

Söke belediyesi de çöp toplama işinde neoliberal politikaları tercih etti! Söke belediyesi de bundan böyle çöpleri kiralık araçlarla toplayacak...

A+A-

Önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun en büyük siyasi özelliklerinin başında, CHP'li belediyelerin "araç kiralama" ihaleleri konusunda hiç bir fikrinin olmaması yer alıyordu!
Kemal Bey'in 13,5 yıllık genel başkanlığı döneminde güzide bir belediye başkanı eleştirildiğinde tek yaptığı işin koruyup, kollamak ve toz kondurmamaktan öteye geçmediği de aşikardır!
Özgür Özel, belki de 2023 en güzel siyasi eylemine imza atarak, Kemal Bey'i siyasi emekliye ayırmış oldu... Özgür Özel, CHP Genel Başkanı olarak, umut arayışındaki CHP tabanına, ülke seçmenine ne denli güven verebileceği de 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ortaya çıkacaktır... 
Hatırlatalım, Özel de belediye başkanlarının yaptıkları işlere Kemal Bey'in gözünden bakacaksa, "Genel Başkanlık" ömrünün de 2024 sonunu görmeden biter deriz!
Türkçesi, Özel'e, Kemal Bey'in belediye başkanları için 13.5 yıl yürüttüğü "saldım çayıra mevlam kayıra" taktiğinden uzak durmasını tavsiye ederiz!
Ayrıca, Özel, "bir bilenmiş" gibi de belediyeler ve başkanları hakkında Kemal Bey'in fikrini falan almaya kalkıştığında da başının ağrıyacağı bugünden belirtiriz!

Söke belediyesi çöplerin kiralık araçlarla toplanılacağını Ekim 2023 ayında keşfediyor!

Ülkemizde içinden "Halk" geçen tek parti Cumhuriyet Halk Partisi... Fakat, özünde sosyal demokrasiyi savunan CHP yönetimi, ne hikmetse Yeni Dünya Düzeninin 70'li yıllarda pompalamaya başladığı "Neoliberal" politikalardan bir türlü kurtulamadığı gibi; adeta "başbayii"si oldu! 
Siz hiç duydunuz mu bir CHP'li yöneticinin "Özelleştirmelere karşıyız" dediğini... İş lafa gelince, "Bizim 6 okumuzun birisi de Devletçilik" demekten de geri durmazlar!
Söke belediyesinin 2011 yılından 2023 yılına kadar gerçekleştirdiği ihaleleri taradık... 
Söke belediyesi, çöp toplama işinin kiralık araçlarla da yapılıyor oluşunu 31 Ekim 2023 günü keşfediyor ve 42 milyonluk yaklaşık maliye üzerinden ihaleye çıkıyor...

Bu kadar araç için!adsizbc.pngMalumunuz; önümüzdeki günlerde yerel seçimlerin propagandaları başlayacak... Ortalık "halk ne derse öyle yöneteceğiz" diyen adaylardan geçilmeyecek... İşin aslı, "oy" alınana kadar! Ondan sonra halk şunu demiş, bunu demiş, takan olur mu? 
Neyse... Biz yine Söke belediyesini gecikmeli de olsa çöp toplama işinde yılın son günlerinde "STANDART"ı yakaladığı için kutlayalım!
Fakat, Söke belediyesi kiralık araçla çöp toplama işinde STANDART'ı yakalamak için ilk önce 21B'den "ANTRENMAMA" çıkıyor: KDV'siz: 1 Milyon 002 Bin 750 Lira.

soke1.jpg

Ardından çöp toplama araç kiralama maçına çıkıyor: KDV'siz: 25 Milyon 549 Bin 200 Lira.

soke.jpg

Antrenman ihalesinin bitiş tarihi: 15 Kasım 2023...
Maç ihalesinin başlangıç tarihi: 15 Kasım 2023...
Eh... 21B'den ihale verilenin açık çıkılan ihaleyi de kazanmasından daha doğal ne olabilir? 
Zaten her ihalede 10 numara 5 yıldız gerçekleştirilmiyor mu? 

Not: STANDART KATI ATIK ÇEVRE DENETİM DANIŞMANLIK TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Seyyid Haşimi tarafından kurulmuştur!

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.