Şok ihbar! Paraları ödenen D22 ihalelerden silinenler var mı?

Şok ihbar! Paraları ödenen D22 ihalelerden silinenler var mı?

Bilindiği üzere; CHP'de Devrik Kemal Bey ve Değişimci Özgür Bey, bugün Sinan Ateş davasını takip edecekler... Didim-Bodrum vapur seferleri Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yüreğine su serpmeye yetebilecek mi?

A+A-

Öncelikle, CHP'lilerin Sinan Ateş suikastı ile üst düzey ilgilenmeleri sosyal medyada ilginç yorumların yapılmasına neden oluyor. Tabii ki herkesin temennisi suikastın aydınlatılması adaletin yerini bulması. Fakat, Devrik Kemal Bey'in ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yaptığı paylaşımlar, çok özel ilgilenmeleri parti tabanında değişik yorumların yapılmasını beraberinde getiriyor. 
Bugün görülecek duruşmanın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Didim-Bodrum hattında çalışacak vapurların kurdelesını kesmek için Aydın'da olması bekleniliyor...  
Peki, adaletin yerini bulması için üst düzey CHP'lilerin Sinan Ateş davasına gösterdikleri özel ilgiler alkışlanırken, CHP'li Belediyelerde dönen ihale vurgunu iddiaları için neden üst düzey ilgi göstermezler? 
Yüzlerce örnek yazabiliriz... 
Enis Berberoğlu ve Eren Erdem hakkındaki FETÖ iddiaları için 25 gün yollara düşerek "Adalet" isteyen Kemal Bey, iki dönemdir ayağına Tıpış Tıpış giderek Aydın BŞB adaylığını açıklayan Özlem Çerçioğlu hakkında Aydın adliyesinde devam eden davaları için neden aynı hassasiyette yaklaşımda bulunamaz? 
Çerçioğlu'nun belediyesindeki ihale iddialarını neden ele almazlar, ağızlarından iki çift laf çıkmaz? 
Üst düzey CHP'liler, işlerine geldiği konuları ve parsanın toplanacağı gündem maddeleri peşinde mi koşarlar? 
İçişleri Bakanlığı, Aydın BŞB'deki 1.3 Milyarlık ve teknik şartnameleri "Kopyala Yapıştır" tekniği kullanılarak hazırlandığı çıplak gözle dahi belli olan 2 ihale için, Mülkiye Başmüfettişi görevlendirirken, CHP'yi yönetenlerin aklına bu ihaleler "neyin nesidir" diyerek araştırılmasını istemek neden gelmez? 
O zaman neden yıllardır CHP Üyelerine "Hak Hukuk Adalet" sloganları attırılır? 
İsmet Durnabaş'ın Martoksal şirketinin aldığı/verildiği 2 ihalede yer alan 144 kalem işten en az 3-4 kalem daha işin yeni ihaleler hazırlanarak başka başak şirketlere verildiğini ihale belgeleri ile birlikte bir sonraki haberimizde vereceğiz... (Durnabaş'a verilen ihalelerin yükü mü hafifletilmek istenilmektedir?)
Fakat, geçtiğimiz hafta sonu içeriden gelen bir ihbar, deyim yerindeyse "YOK ARTIK" dedirttirdi!
Aydın BŞB kaynakları ihbarda, bazı D22 (Doğrudan Temin) ihalelerinin ödemelerinin gerçekleşmesinden sonra; dışarıdan Mali Hizmetler bilgisayarlarına girilerek silindiğini iddia ettiler!
Kaynaklar, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na seslenerek, Teftiş Kurulunu acil olarak görevlendirmesini, geriye dönükte olmak üzere D22 ihalelerin incelenmesini talep ettiler!
Kaynaklar, Başkan Çerçioğlu'nun inceletme başlatması için de örnek olarak; mobilya alımı yapılan, ödemesi gerçekleştikten sonra bu D22 ihalenin Mali Hizmetler bilgisayarlarından silinip silinmediğine baktırmasını önerdiler! (Kaynaklar, başka ihalelerinde olduğunu belirttiler!) 
Ayrıca kaynaklar, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan da en az 5-6 tane daha Mülkiye Başmüfettişi görevlendirilmesini istediler!
Çünkü, İmfalt Asfalt dosyasının da açılması gerektiğini, Martoksal şirketinin yaptığı/yapacağı, döktüğü/dökeceği asfalt işleriyle karşılaştırılması gerektiğini savundular!
Bilindiği üzere; Telegram Haber, İmfalt Asfalt dosyasını da haberleştiren ilk yayın organı olmuştu...
8 Mayıs 2021 tarihli "Çerçioğlu'ndan yeni ihale rekoru: 198 Milyon TL! Aynı firmaya zincirleme ihalelerin toplamı 440 Milyon Liraya dayandı... Çerçioğlu'ndan yeni ihale rekoru: 198 Milyon TL! Aynı firmaya zincirleme ihalelerin toplamı 440 Milyon Liraya dayandı..." manşet haberimizin başlığı böyle olmuştu...

9421-002.jpg

10 Mayıs 2021 tarihli Aydın Paragraf gazetesinin manşet haberi: (Altta)
"Aydın Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonuna hızlı başladı
aydin-buyuksehir-belediyesi-asfalt-sezonuna-hizli-basladi-99ccd.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri uygun mevsimin gelmesiyle birlikte yol yapım çalışmalarına hız verdi. Ekipler planlamalar doğrultusunda Aydın'da birçok noktada sıcak asfalt çalışması yapmaya başladı.
Efeler merkezde bir bölümü geçen aylarda asfaltlanan Doğu Gazi Bulvarı'nda asfaltlama çalışmalarına devam eden ekipler Posta Caddesi'nde çalışmaları bitirdi. Tekstil Bulvarı'nda çalışmaları yoğunlaştıran ekipler ayrıca Doğu Gazi Bulvarı'nda kavşak düzenleme çalışması da yaptı. Ekipler Didim İnönü Bulvarı'nda da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Germencik Ömerbeyli'de de sıcak asfalt öncesi çalışmalara başlayan ekipler temel malzeme serimi sonrasında burada da sıcak asfalt çalışması yapacak. Aydınlıları kaliteli yollarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, planlamalar doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü söyledi. https://www.aydinparagraf.com/guncel/aydin-buyuksehir-belediyesi-asfalt-sezonuna-hizli-basladi-h10511.html"

8 Mayıs 2021 tarihli haberimize İmfalt şirketine verilen ihalenin belgesini de koymuşuz...

ayayayd-001-001.jpg

Aydın Paragraf gazetesinin haber görselinden ve İmfalt şirketinin kazandığı bu ihalede yer alan hizmet süresinin ve sözleşmenin tarihlerinden de anlaşılacağı gibi; Aydın BŞB Fen İşleri ekipleri, ihaleye çıkılmadan öncesinde Aydın'da aslanlar gibi asfalt döküyorlarmış! 
Tarihler ortada... Aydın BŞB Fen İşleri ekipleri için başkan Çerçioğlu da "PLANLAMALAR DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR" dediğine göre; peki, BU İHALEYE NEDEN ÇIKILMIŞTIR? 
Dikkat ederseniz, Aydın Paragraf'ın görselinde yer alan silindir aracında Aydın BŞB logosu yer almaktadır! 
Bir şekilde Aydın BŞB Fen İşlerinde asfalt dökümünde kullanılacak araç ve iş makinalarına sahip!
Devam edeceğiz...
D22 İhaleler dosyası büyüyecek mi?
Bizi izlemeye devam ediniz...  
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.