Şok ihbar! Aydın BŞB ASKİ'de delilleri karartma mesaisi...

Şok ihbar! Aydın BŞB ASKİ'de delilleri karartma mesaisi...

Belediye kaynakları Aydın BŞB ASKİ bilgisayarlarına operasyon yapıldığını ihbar etti!

A+A-

Telegram Haber'in haberleri Aydın BŞB'de ve ASKİ'de panik yaşanmasına neden oldu!

Aydın BŞB kaynakları, Telegram Haber'in ASKİ kayıtlarına dayanan belgeli haberlerinin başta Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere ASKİ'deki ekibinin kimyasını bozduğunu belirttiler!

Milyonluk su borçlarını sildiren başta otelciler olmak üzere; su parası ödemeyen inşaat firmaları arasında da dalga dalga panik yaşandığı aktarıldı!

Belediye kaynakları, iki gündür ASKİ bilgisayar kayıtları üzerinde delil karartmaya, yok etmeye yönelik silme işlemlerinin sürdüğünü ihbar ettiler!  

Öte yandan Daire Başkanı olan Tufan Yılmaz'ın da ASKİ'deki çeteyi ihbar edeceği, elindeki mevcut delilleri devlet istediği anda teslim edeceği iddia ediliyor. 

Yılmaz, yakın çevresine "bu iş bu kadar uzamamalıydı, devletin bu çeteyi toplaması gerekiyordu" dediği iddia ediliyor!

Telegram Haber, kesintisiz belgeli ASKİ yolsuzluk, vurgun haberlerini sürdürecek... İlerleyen saatlerde gelecek olan haberimizde; 103 bin lira borcu olan silinme anlaşmasına uymayan bir abonenin silindikten sonra yeniden borçlandırılması ile bir ASKİ görevlisinin müdürün bilgisi dışında aboneyi faturalandırmasıyla işten atıldığı, sayacın sökülüp elle sıfırlanması ve buna benzemez onlarca belgeli haberimiz gelecek...   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.