UEFA kadro bildirimi ne zaman doluyor?

Avrupa kupalarına giden Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için UEFA isim listesi 3 Eylül gecesi sona erdi! Kulüpler bildirim sonrası yeni transferlerini Avrupa maçlarında oynatamayacak.

Türkiye'de Süper Lig transfer sezonu 13 Eylül 2024 tarihinde sona erecek, ancak Avrupa kupalarına katılan kulüpler için UEFA'ya kadro bildirme süresi 3 Eylül 2024 gece saat 01.00'de sona erdi.

Bu tarihten sonra yapılan transferler Avrupa kupalarında oynatılamayacak, ancak ara transfer döneminde kadroya eklenen oyuncular sonraki turlarda yer alabilecek.

Galatasaray'ın UEFA listesinde Victor Osimhen, İsmail Jakobs, Gabriel Sara, Elias Jelert, Michy Batshuayi gibi yeni transferlerin yer alacağı tahmin ediliyor.

Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan ve Cenk Tosun'un yer alması bekleniyor.

Beşiktaş'ın UEFA listesinde Felix Uduokhai, Cher Ndour, Rafa Silva, Paulista Immobile, Can Keleş ve Emirhan Topçu gibi isimlerin olacağı öngörülüyor.

Başakşehir'in UEFA kadrosuna Jerome Opoku, Ousseynou Ba, Miguel Crespo, Matchoi Djalo ve Berat Özdemir gibi yeni transferlerin dahil edilmesi bekleniyor.

Bu kadro listeleri, takımların Avrupa'daki performansları için oldukça önemli olacak, zira bu tarihten sonra gelen transferler ancak yerel ligde görev alabilecek.

SPOR Haberleri

Samsunspor evinde 3 puanı aldı
Fenerbahçe-Galatasaray derbisini, hakem Atilla Karaoğlan yönetecek
Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance: Muhteşem taraftarlarımızla birlikte yeni bir tarih yazabileceğimize inanıyorum
İtalyan futbolunun unutulmaz ismi Salvatore Schillaci hayatını kaybetti
MKE Ankaragücü, teknik direktör Kenan Koçak ile sözleşme imzaladı