Trabzon merkezli 2 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 5'i tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Timlerince saha araştırmaları ve fiziki takip sonucu İstanbul'dan Trabzon'a sentetik uyuşturucu geldiği ve piyasaya sürüldüğü tespit edildi.
Adli makamlardan alınan arama kararı ve talimatlara istinaden İstanbul ile Trabzon'un Araklı ve Yomra ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda, B.B, A.C.G, M.A, O.S, E.B, A.A, S.A. ve Z.T. gözaltına alındı.
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, 115 gram metamfetamin, 6 gram eroin, 84 sentetik uyuşturucu hap ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden B.B, A.C.G, M.A, O.S. ve E.B. tutuklandı.
GÜNCEL Haberleri
CHP'li Beykoz Belediyesi'ne rüşvet soruşturması: "İhale dosyalarına el konuldu" iddiası
CHP'li belediyelere terör operasyonunda flaş gelişme! 10 şüpheli tutuklandı
CHP'li başkan ve işbirlikçilerinden 370 milyonluk vurgun: Bakanlık o paranın tahsilini istedi!
Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan'a hapis cezası
İstanbul'da CHP'li belediyelere 'terör' soruşturması: Belediye başkan yardımcıları da dahil çok sayıda gözaltı var