Torbalı belediyesinin güvenlik kameraları Türkiye'nin "Silikon Vadisi" Tunceli'den!

Tuncelili girişimci Sinan Temiz'in üstünde Torbalı belediyesinin "güvenlik kamerası" ihalesi kaldı! 11 Dosya alan girişimciden 5'i teklif sundu, bir tek Tuncelili girişimci Temiz'in teklifi geçerli çıktı!

Bilindiği üzere; ülkemizde "teknoloji" denilince ilk akla gelen şehrimiz Tunceli...
Temsil, yakında Elon Musk Sparex uzay üssünün ikincisini Tunceli'ye kurarsa, Apple gelecek yıl çıkaracağı Iphone telefonun Türkiye tanıtımını Tunceli'de yapmaya kalkarsa da hiç şaşırmayınız!
Ayrıca; Tuncelililerdeki "girişimcilik ruhu" da her halde 80 şehrimiz yaşayanlarının hiç birisinde yoktur! Hele ki İzmir'de CHP'li belediyelerde çalışan Tuncelileri hesaplamaya kalksanız; 1 İzmirliye karşı 3 Tuncelili denk düşebilir!
Hal böyle olunca; CHP'li Torbalı belediyesinin de "güvenlik kamerası" ihalesini "Tunceli Silikon Vadisi"nden Sinan Temiz adlı girişimcinin almış olduğu çok görülmesin!
Aynı zamanda Tuncelili girişimciler doğuştan da şanslı olacaklar; Torbalı belediyesinin güvenlik kamerası ihalesinde 11 dosya alınıyor... İhale için 5 teklif veriliyor... Nasıl bir şanssa; ihalede teklif verenlerden sadece Tuncelili Sinan Temiz'in dosyası geçerli ÇIKIYOR!
İhalede; 4 teklif dosyası geçersiz ÇIKIYOR!
O zaman geriye şunu demek kalıyor: Yaşa, bravo Tuncelili Sinan Temiz, ihale başarılarının Torbalı belediyesi ile sınırlı kalmaması diliyoruz! Bayağı İzmir'de CHP'li belediye var... Yeter ki sen ihalelere katılem de!

İşte ihale belgesi: 

Bu da ihale kapsamında Sinan Temiz'in Torbalı belediyesine sattığı malların listesi: 

Listeye bakıldığında; ara ki bulasın İzmir'deki teknoloji firmalarında bu malzemeleri!

İZMİR Haberleri

Karabağlar’ın her yıl 80 milyon lirası sahipsiz atıklara gidiyor
Başkan Eşki’den Çamdibi’nde esnaf turu
Halk istedi, ESHOT düzenledi
Ödemiş’in dağ köyüne soğuk hava deposu desteği
Buca’da can dostlara yuva seferberliği