Tarihi eser dolu eve operasyon

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde jandarma ekiplerince bir eve yapılan baskında aralarında heykel de bulunan çok sayıda tarihi eserle yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde jandarma ekiplerince bir eve yapılan baskında aralarında heykel de bulunan çok sayıda tarihi eserle yakalanan şahıs gözaltına alındı.
Tosya ilçesi Sapaca köyünde bir evde tarihi eserlerin bulunduğu bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, eve baskın düzenledi. F.İ. adlı şahsın evinde yapılan aramada tarihi olduğu belirlenen 1 adet heykel, 9 adet sikke, 1 adet kolye, 81 adet tarihi eser niteliğinde metal obje, 1 adet tarihi eser niteliğinde kılıç, 10 adet tabanca fişeği ve tarihi eser kullanımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
Jandarma ekiplerince gözaltına alınan F.İ. isimli şahıs, işlemleri sonrasında adlı makamlara sevk edildi.

GÜNCEL Haberleri

Büyükşehir’den Ferdi Zeyrek Anısına 17 İlçede Lokma Hayrı
CHP GENEL MERKEZİ AYDIN İÇİN DÜĞMEYE BASTI: TABANIN GÖZÜ ARİF KUNUR’DA
CHP’de "Helallik" Depremi: Kazanoğlu’ndan Cemil Tugay İçin İhraç Çağrısı!
AYVALIK’TA 19 MAYIS COŞKUSU
Manisa Gastronomi Panayırı Mesir Festivali Kapsamında Açıldı