Soma'da maden ocağında karbonmonoksitten zehirlenen işçi öldü

Manisa'nın Soma ilçesinde bir maden ocağında karbonmonoksitten zehirlenen 1 kişi öldü, 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Gazdan etkilenen 5 çalışan hastaneye kaldırıldı

Manisa'nın Soma ilçesinde bir maden ocağında karbonmonoksitten zehirlenen işçilerden biri öldü, 5'i hastaneye kaldırıldı.

İlçede özel bir şirketin işlettiği maden ocağında, çalışma alanı açmak için kontrollü patlama gerçekleştirildi.

Patlama sonrası oluştuğu değerlendirilen karbonmonoksit gazından etkilenen işçilerden Tevfik Pazarcık (30), olay yerinde hayatını kaybetti.

Gazdan etkilenen diğer çalışanlar Şakir Bilbey, Alper Aksoy, Fatih Karahisar, Mustafa Gül ve Ali Anıl Palamut ise Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Buradaki ilk müdahalenin ardından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen bu kişilerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

EGE Haberleri

Salihli’de 16 Milyonluk Yatırımla Su Kesintileri Son Bulacak
Ayvalık Gastrofest, ikinci kez Ege’nin kalbinde gastronomi dünyasını buluşturuyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şifayı Hastanelere Taşıdı
Manisa Büyükşehir’den 15 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Desteği
Özel, Manisa'da cumhurbaşkanı adaylığı için konuştu: Vallahi ben değilim!