Şirin Payzin yine birilerine şirinlik yapıyor... 'Peki bu kadar silahlanma kime karşı?'

Halk TV sunucusu Şirin Payzin, Türkiye'nin savunmaya yönelik harcamalarını eleştirmek isterken rezil oldu.

Ülkemiz bir yanda ABD güdümlü terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan ABD savaş orduları sınırımızn birkaç kilometre ötesinde Yunanistan'la tatbikat yapıyor.

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantılarına binlerce TIR silah gönderilmesinin gerekçesini sorgulamayan liberaller ise Türkiye'nin savunma atılımlarını sorguluyor.

Yıllarca Türkiye'nin S-400 alamayacağını savunan liberaller, şimdiyse alınan hava savunma sisteminin kullanılmayacağını iddia ediyor.

Halk TV sunucusu Şirin Payzin ise Türkiye'nin aldığı S-400'lere farklı bir açıdan baktı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Payzın, "Sadece soruyorum .. Kime karşı ? Sürekli silaha para .. Hem Nato’da kalacaksın F35 isteyeceksin hem de Rus füzeleri alacaksın. Peki bu kadar silahlanma kime karşı?" dedi.

Payzin'e cevabı ise takipçileri yapıştırdı:

veryansintv.com

GÜNCEL Haberleri

Paşa Han Çorba Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
İnsan En Çok Açamadığı Kapıları Hatırlar
Melamilik Kültürünü Yaşatma Derneği’nden Çağdaş ve Kurumsal Vizyon: "Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz"
GÖKYÜZÜ ONUN DELİ SEVDASIYDI: ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI HAYYAM ALİYEV
BELEDİYELERDE BİLİMSEL YÖNETİM DEVRİMİ: İSRAF BİTECEK, HİZMET HIZLANACAK!