Seferihisar ve Ödemiş'te 29 Ekim kutlandı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde Cumhuriyet'in kuruluşunun 101. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerle kutlandı.

İzmir'in Seferihisar ve Ödemiş ilçelerinde, Cumhuriyet'in kuruluşunun 101. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerle kutlandı.

Seferihisar Anı Evi önünde, saat 19.23'te kortej yürüyüşü ve fener alayı başlatıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan yürüyüşün ardından konuşan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, cumhuriyetin kazanımlarını anlattı.

Programda belediye meclis üyeleri Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni birlikte okudu.

Ödemiş ilçesinde de fener alayı gerçekleştirildi. Hükümet konağı önünde bir araya gelen katılımcılar Türk bayrakları ve meşalelerle salı pazarı pazar yerine kadar yürüdü.

Yürüyüş ardından konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. yılına kavuşmanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Etkinliğe Kaymakam Fatih Aksoy da katıldı.

Daha sonra konser düzenlendi.

İZMİR Haberleri

İzmir'deki kentsel dönüşüm ile ilgili şok çıkış! Kentsel dönüşümdeki kooperatifin ortağı Özgür Özel mi?
Konak'a yeni bir gökdelen: Zorlu Center
İnanç Öktemay İzmir’deki elektrik akımı faciasında hayatını kaybetmişti: Ailesinin mahkemeye sunduğu dilekçe şoke etti!
ESHOT'tan 5468 reklam alanı için ihale! İhaleye katılacak şirketler 12.5 milyon TL geçici teminat yatıracaklar...
İzmir’de büyük elektrik kesintisi:17 i̇lçede uzun süre elektrik olmayacak