Seçmen listeleri yarın askıdan inecek

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle güncellenmek üzere askıya çıkarılan seçmen listeleri yarın askıdan inecek.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 14 Mayıs'taki seçimlere ilişkin takvimine göre, güncellenmek üzere 20 Mart'ta ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarılan muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri yarın askından indirilecek ve bunlara ilişkin itiraz süresi de sona erecek.

Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin, seyyar sandıklarda oy kullanabilmeleri için yapılacak başvuruların süresi de yarın dolacak.

GÜNCEL Haberleri

CHP'li Beykoz Belediyesi'ne rüşvet soruşturması: "İhale dosyalarına el konuldu" iddiası
CHP'li belediyelere terör operasyonunda flaş gelişme! 10 şüpheli tutuklandı
CHP'li başkan ve işbirlikçilerinden 370 milyonluk vurgun: Bakanlık o paranın tahsilini istedi!
Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan'a hapis cezası
İstanbul'da CHP'li belediyelere 'terör' soruşturması: Belediye başkan yardımcıları da dahil çok sayıda gözaltı var